Bomby na Nitru Fest No. II. v sobotu!

Minulý rok sa Nitru nepodarilo úplne zbombardovať a tak sa ruiny prídu doraziť tento rok. V úlohe demolátorov sa predstaví šesť kapiel z ranku grindu, death a thrash metalu.

Abortion – Domáci stand up comedy grind. Predstavovať netreba, kto by ich nepoznal, zaslúžil by pantofľou poza uši. Pred rokom im vyšiel nový album All You Need Is Hate, no a tohto roku ho nasleduje splitko s nemeckou bandou Per Capita.

Per Capita – A práve títo borci z kraja piva a bavorských klobás, si brnknú do strún aj tu. Kto máte radi total grind/crust bordel na spôsob povedzme Extreme Noise Terror, tak požičiam vreckovku, lebo už vám určite tečú sliny.

Enema Shower – Bičíky, dildá a latexové kostýmy nachystať, to sa úchylné goregrind teleso Enema Shower opäť rozhodlo rozhodiť pár piesní o láske a veciach tomu príbuzných medzi ľudí.

Embolism – Propriety zo sexshopu treba vymeniť za hokejové prilby, pretože pri tom tlaku, čo predvedú Embolism, sa bude treba nejak chrániť. Chalani majú aktuálne vonku nový album Love Existence a je treba sa ním ponúknuť.

Radiation – Potomkovia nukleárneho výbuchu sa nepohybujú iba v rámci technického brutal death metalu ( asi je jasné na koho narážam ), ale lásku k témam o ožiarení a skaze si našli aj bratislavskí thrash metalisti. Mosh!

Surgery – No a aby sme to mali čo najpestejšie, tak štipku toho pravého old school death metalu vrhnú do našich sluchovodov zabijaci z Popradu. Ingrediencie z toho najlepšieho čo sa uvarilo v zlatých deväťdesiatkach hodili pekne do jedného kotla a ukuchtili z toho silný album Absorbing Roots.

24. 11. 2018, Nová Pekáreň, Nitra

Začiatok : 19:30

Vstup: 5€

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/290447911729364/?active_tab=about

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj