Celestial Help Fest 2018 bude opäť pomáhať!

Pre opis tejto akcie som si na „pomoc“ zoberiem slová toho najpovolanejšieho, čiže Hoysa, ktorý celú akciu organizuje už roky. Nasledujúci text je teda od samotných tvorcov. Zámer tohto festivalu zostáva (a vždy aj zostane) nezmenený, čo pre nezainteresovaných (alebo pre tých, ktorí sa s týmto podujatím stretajú po prvýkrát) znamená, že za kompletný finančný výťažok, ktorý na festivale vyzbierame, nakúpime potrebné prístroje, medicínsku techniku, prípadne iný materiál pre naše detské nemocničné oddelenie v Bánovciach nad Bebravou.
Jedná sa v poradí už o 9. ročník tohto benefičného festivalu a je úžasné, že z výťažku predchádzajúcich ročníkov, sme boli schopní zakúpiť nášmu detskému oddeleniu (v Bánovciach nad Bebravou) mnoho medicínskych prístrojov, ktoré našim lekárom pomáhajú pri práci, no hlavne efektívnejšie napomáhajú pri liečení našich / vašich detičiek. Každý rok sa snažím prízvukovať skutočnosť, že ide o „číru undergroundovú myšlienku“, a následne z toho pochopiteľne vyplýva, že sa nik z vás nemusí obávať toho, že si niekto za vyzbierané financie „namastí svoje vrecká“ a našej klinike tak poputuje len určitá časť z celkovej vyzbieranej sumy. Tak to teda ani náhodou, na takýto „špinavý“ systém (ne)financovania si dávam extrémny pozor a na to vezmite (pokojne aj ten najsilnejší) jed !!!

Aké mená si pre nás tento rok pripravili organizátori? Každý ročník sú na tejto akcii zastúpené rôzne štýly, od punku, cez crust, až po metalové žánre ako thrash metal, death metal,doom metal….Pestrosť tohto festivalu je naozaj veľká a každý si tu vyberie niečo pre seba. Nedá mi z tohtoročného line-up-u nespomenúť legendu menom Orkrist, ktorá práve v Bánovciach odohrá svoj prvý koncert po 10 rokoch. Všetky kapely, na ktoré sa tento rok môžete tešiť nájdete nižšie, spolu s informáciami o festivale.

ORKRIST

https://www.facebook.com/Orkrist-155470862056083/

FLESHLESS

https://www.facebook.com/fleshlessofficial/

GALADRIEL

https://www.facebook.com/GaladrielSK/

CATASTROFY

https://www.facebook.com/catastrofy/

BETON

https://www.facebook.com/betoncrust/

DR. PAKO

https://www.facebook.com/Dr-Pako-159999517391246/

AWRIZIS

https://www.facebook.com/AWRIZIS/

FROM BEYOND

https://www.facebook.com/frombeyondofficial/

Informácie

Dátum: 03.11.2018

Miesto: MSKS, Bánovce nad Bebravou

Vstup: 8 €

FB Event: https://www.facebook.com/events/202954207018317/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj