Slamdozer vol. 1 rozdrtí Bratislavu

Nie len Košice ale pod taktovkou komunity PKOTG aj Bratislava konečne zažije dávku poriadneho brutal death metalového šialenstva. Celé sa to udeje 12. Septembra na akcii Slamdozer vol.1 v klube Kulturák a predvedie sa rovno pätica kapiel. Lístky za predpredajovú sumu 15 Eur sú dostupné na portály tootoot.

Devangelic (IT)
Talianske quarteto priamo z Ríma sa zrodilo v roku 2012. Hlavným ťahúňom celého zoskupenia je predovšetkým bubeník Marco Coghe. S debutovým albumom Resurrection Denied (2014) s veľkým úspechom zdevastovali niekoľko európskych miest a zavítali aj do Ruska. V poradí druhý album Phlegethon (2017) sa stal pre fanúšikov európskeho brutal death metalu jedným z najlepších albumov za rok 2017 v tomto žánri a na doteraz najväčšom tour ho prídu predstaviť aj 12. Septembra do Bratislavy.

Antropofagus (IT)
Úlohu co-headlinera v tento krásny večer prevezmú pre nadšencov už veľmi dobre známi Taliani Antropofagus. Kapela je na scéne s prestávkami už cez 20 rokov a to, že stále majú čo povedať dokazuje aj ich najnovší počin M.O.R.T.E. (2017). Jedná sa o technický brutal death metal, ktorý bude slasťou pre vaše uši a zaručene sa niekoľko krát pristihnete pokyvkávať hlavou.

Relics of Humanity (BLR)
Na akcii Slamdozer privítame aj bieloruskú kapelu Relics of Humanity z Minsku. Rovnako sa nejedná o žiadnych nováčikov a svojim brutal death metalom valcujú krajiny už cez 10 rokov. Svoj posledný album vydali v roku 2014 a odvedy sa kapela vydala cestou singlov. Dôkazom toho, že menej je niekedy viac je aj singel Stench of Burning Heavens (2017), ktorý na kanály Slam Worldwide zožal veľký úspech.

Ossuary Anex (RU)
A rovnako z východnej časti, tentokrát až zo samotného Ruska pochádzajú aj Ossuary Anex. Na svojom konte majú 2 albumy Awakening (2012) a Mutilation Through Prayer (2016) a najnovšie EP z roku 2018 Holy Blasphemition. Surový a chladný slam metal, presne tak ako sa patrí.

Craniotomy (SVK)
A slovenskú scénu zastúpia Craniotomy z Hlohovca. Domácim fanúšikom žánru toto zoskupenie určite netreba predstavovať, jedná sa o jednu z najkvalitnejších brutal death metalových kapiel na našom území. Posledný album Overgorged Flesh Flies Dying Slowly vyšiel v roku 2015 a my len môžeme dúfať, ze chalani pracujú na novom materiály. Craniotomy svojou famóznou show otvoria celý pekelný večer.

Kde: Kulturak, Bratislava
Kedy: 12.09.2018
Za koľko: 15 EUR v predpredaji
FB Event: https://www.facebook.com/events/242712989822147/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj