Muzika, pivo a zábava, to je Beerrock v Bratislave po tretíkrát

Muzika + pivo + zábava = 3 = BeerRock 2018

Ako predošlé dva roky tak aj tento, si organizátori Pivného behu Bratislavou povedali, že po športe sa treba zabaviť a prinášajú už tretí ročník festivalu Bakalář BeerRock a tento rok s doprovodom írečitého spolu moderátora Braňa Mojseja.
Konať sa bude v starom známom dobre overenom Randal Clube (YMCA, Karpatská 2, Bratislava) rovnako, ako minulý rok po Pivnom behu Bratislavou, ktorej už 22. ročník organizuje Veleslavný klub Rychlé pípy.
Na predošlých ročníkoch hrali legendy ako Alkehol, Karpina, alebo Konflikt a kopec ďalších kvalitných starších aj mladých kapiel. Tento rok tomu nebude inak a zahrajú veselé Morčata na úteku, českí punkáči Vision days a slovenskí BadianzBratislavské dievčatá, samozrejme nebude chýbať ani pivný metal v podaní Decilitra rumu a špeciálny hosť Braňo Mojsej, ktorý okrem odovzdania cien víťazom pivného behu, aj zahrá svoje najväčšie hity.
Idea spojiť šport, kamarátov a kvalitné pivo s kvalitnou rockovou muzikou, nemôže dopadnúť ináč ako skvelou zábavou. O kvalitné pivo sa postará rakovnícky pivovar Bakalář a o zábavu a muziku tieto rock/punk/metalové kapelky:

17:00   Badianz / punk SK
18:00   Braňo Mojsej / legenda SR
19:15   Bratislavské Dievčatá / punk rock SK
20:15   Decilitr Rumu / pivný metal SK
21:30   Vision days / punk CZ
23:00   Morčata na útěku / aggro jazz CZ

Vstupné: 9 EUR
Lístky sa dajú kúpiť aj online na: https://listocheck.sk/detail/bakalar-beer-rock-2018

Ďalšie podrobnosti ako aj aktuality nájdete:
Oficiálna stránka BeerRock – http://www.beerrock.sk/
Oficiálna stránka Pivného behu – http://www.pivnybeh.sk/
FB event BeerRock: https://www.facebook.com/events/183020962390345/

FB event Pivný beh: https://www.facebook.com/events/685287061860591/


….a takáto atmosféra býva na a po pivnom behu

Pozvánka od Braňa Mojseja:

Braňo Mojsej na Pivnom behu.

Veľakrát si už počul o akcii, kde mal prísť Braňo Mojsej, no nakoniec to dáko nevyšlo?U nás si konečne môžeš byť istý, že to vyjde. Braňo predá cenu samotným víťazom Pivného behu a naozaj zaspieva svoje najväčšie hity. A to nie len tak hocijako, ale naživo s kapelou, riadne zbustrované. Chalani z Decilitru rumu sa nechali nahovoriť a rozbalia to s ním u nás na pódiu tak, ako si to ešte nikdy nevidel a asi už ani neuvidíš. Tak dojdi kuknúť a zabaviť sa.www.beerrock.sk

Uverejnil používateľ Pivný beh Bratislavou Pondelok 13. august 2018

Text organizátori Beerrock

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj