Ynfest 2018 tento rok aj s nádielkou zahraničných kapiel

Tak čo na nás nachystali organizátori Ynfestu v jednom z najvzdialenejších miest na Slovensku? Vzdialené hlavne zo západných regiónov, aby som bola presná, pretože tento festival sa odohráva v Svidníku. Aj tento ročník Ynfestu sa uskutoční v areáli mini golfu v sobotu 18.8.2018. Tento rok bude bohatý aj na zahraničných hostí, z Poľska (KALT VINDUR, LOS PASTWA ), Ukrajiny (N█O) a Českej republiky (Murder Inc., SUFFERING INCLUDED). Nebudú chýbať domáce kapely ako ATARAXIA, DIKTÄT, SARGAZMUS a CINNAMON WIND. Tešiť sa môžete na rozmanité hudobné štýly, od punk-rocku, cez crust, grind-core, d-beat, až po thrash, prograssive a black metal. Opisy jednotlivých kapiel nájdete nižšie, spolu so základnými informáciami k tomuto mini festivalu.

Účinkujúci Ynfestu 2018:

N█O – UA
– atmosferický post-black metal z ukrajinskej metropoly Kyjev! Pôvodne one man band , ktorý sa postupne vyvinul do regulérnej 5 člennej kapely. Minulý rok vydali výborný debut s názvom Adrestia.
https://www.facebook.com/no.band.black/

KALT VINDUR – PL – Progressive Black/Doom Metal z neďalekého pohraničia. Taktiež atmosferická vec na večerné hodiny že…až :)
https://www.facebook.com/kaltvindurband/

MURDER INC. – CZ – zo stajne Support underground štartuje už aj táto parádna thrashmetalová parta. Naživo to stojí určite za hriech a z nahrávky detto. Aneb. skús novotu Umlčen Navěkya dekel z hlavy nájdeš až niekde v Rumunsku.
https://www.facebook.com/RawThrash666/

SUFFERING INCLUDED – CZ – death/grind v podaní trojice obsahujúcej aj známu tváričku z domova. Pozor, nikdy nepovedz gepardovi, že dnes vyzerá ako pikaču lebo …zle bude.
https://www.facebook.com/pg/sufferingincluded

LOS PASTWA – PL – fajnový stoner – rock´n´roll taktiež tutoK neďaleko spoza hraníc.Niektorých členov ste už u nás mohli stretnúť v iných kapelách :)
https://www.facebook.com/LosPastwa/

ATARAXIA – SVK – Ružomberská riťokopná záležitosť, s charizmatickým vokalistom, ktorý už tiež ukázal na predošlých ročníkoch s inými kapelkami kde je sever. Grind říznutej s krastom a hardkorom jak sa patri.
https://www.facebook.com/ataraxiark/

DIKTÄT – SVK – Nová kapela z Popradu Vám prísne nadiktuje, ako si predstavuje disbeat! Nahrávka comming soon, tešíme sa na povedomého :-* bubeníka s partiou.

CINNAMON WIND – SVK – Jediná kapelka vyslovene domáceho zastúpenia. Z koncertu na koncert viac trve vec. Poteteju Ťa aj na mozog :) Konečne aj demo ukážka here:
https://cinnamon-wind.bandcamp.com/

SARGAZMUS – SVK – Bardejovská punkrocková kapelka,ktorá po ceste na iný gig príde otvoriť ten náš. Tiež nie prvýkrát vo Svidníku a veríme, že ani nie posledný.
https://www.facebook.com/Sargazmus

Hore uvedené informácie pochádzajú z FB Eventu.

Predbežné informácie o našom minifeste v skratke:
Miesto ako aj v predošlých rokoch Vonku Minigolf
Kuchyňa – as usual v réžii brata – Bistro U Borodatoho
Začiatok: 13:00
Vstup: 10 €
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/247918682618037/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj