Brutal stálica Ingested s masívnym supportom na konci júla v Bratislave!!!

Fanúšikom, ktorí bažia po extrémoch, vyhryznutých vnútornostiach, rámuse až sa vám mozog rozhodne zbaliť svojich pár švestek a odísť do neznáma, netreba meno Angličanov Ingested zvlášť predstavovať. Ale aby som tu mal aj čosi napísane, tak iba tak v skratke. Chodníček pomedzi kopu mŕtvol si začali prešľapávať v roku 2006 a odvtedy nahrali štyri albumy. Zatiaľ posledný umrlec nesie meno The Level Above Human a hnilobný proces u neho evidujeme od apríla tohto roku. Slovenským fanúšikom ukázali ako sa zabíja muzikou v októbri v Košiciach, teraz je čas na dupľu.

https://www.youtube.com/watch?v=cmFLFvlC7_k

Ak vám nevadia vrodené anomálie, šmak vám ukoja Congenital Anomalies. Brutalisti, pre ktorých je slam vierou vo fungovanie sveta, majú vonku už vyše roka starý, vo všeobecnosti kladne hodnotený album Misconception, ktorý vyšiel pod značkou Nice to Eat You Records. Pozitívom je, že už doplnili zostavu o živého bubeníka, takže masaker sa u nich posúva aj naživo na požadovanú úroveň.

https://www.youtube.com/watch?v=aTJnjf1gOsY

Veľkou neznámou na kondolencií je aj pre mňa meno Silent Generation z Prahy. Ide ale o mladú kapelu, ktorá sa vyžíva v kombináciách deathcoru a brutálneho slammingu. Že ide ale o hlukovú nálož non plus ultra sa môžete presvedčiť vo videu nižšie.

https://www.youtube.com/watch?v=_-c4lw0Ugik

Po tom ako sa slamoví kati Tracriomy rozhodli rozpustiť kapelu, ako náhrada bola menovaná banda Realms of Chaos. Trošku z iného súdka ako ostatní hudobní hostia večera. Bývalí členovia ultra technických The Infinite Within si budujú meno naprieč death metalovým svetom smrti pod novým menom a viacero orthodox fans čaká na album, ako partia zombie zmrdov na nové mozgy v Return of the Living Dead.

https://soundcloud.com/martinus-sukhoi/realms-of-chaos-your-insolence-will-be-your-death-1?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook

31. 7. 2018, Randal Club, Bratislava

Začiatok: 19:30

Vstup: 17€

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/216091212320024/ 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj