Angerseed, Abstract, Samsara a Frozen Blood v piatok v Bratislave!!!

V čase festivalovej sezóny sa vyskytnú aj príjemné klubové akcie. A kedže väčšina preferuje Open Airy, klubové akcie mávajú ozaj skôr komornú atmosféru. Jeden z takýchto koncertov ponúka kombináciu štyroch kapiel – Angerseed, Abstract, Samsara a Frozen Blood.

Deathmetalisti z Maďarska, Angerseed sú celkom známou bandou v našich končinách. Fungujú už jedenásť rokov, ale ich diskografia nie je veľmi bohatá. Mimo jedného Ep, majú iba jeden radový album The Proclamation z roku 2016. To ale nič nemení na tom, že svojich fanúšikov tu určite majú.

https://www.youtube.com/watch?v=YeSjnM2lsI0

Dá sa povedať už hudobná legenda ( predsa len vyše 20 rokov na scéne ), to je Abstract. Inštrumentálna banda, vyžívajúca sa v experimentálnom podaní tvrdej hudby. Od počiatkov sú vedení lídrom Legom, ktorý túto bandu drží po kope ako cement v betóne. Posledným radovým albumom je Lightheory z roku 2014, ale minulý rok im pod Pařátom vyšlo vydanie prvých dvoch demo nahŕavok na jednom disku nazvanom Remembrance.

https://www.youtube.com/watch?v=MhmPeNGDkSY

Temnopán Tiberius a jeho squadra Samsara. Najžiarivejšie meno najtemnejšieho štýlu z našich končín. Ich debut When the Soul Leaves the Body žal a stále žne úspechy všade, kam doľahnú jeho mrazivé tóny.

https://www.youtube.com/watch?v=VoFX3MSqlqw

Frozen Blood = blackened death metal z Bratislavy. Kapela už existuje pár rokov, ale až teraz , potom čo sa im ustálila zostava, sa pomaličky dostávajú k nahrávaniu albumu. Držíme palce a čakáme veľké veci.

https://www.youtube.com/watch?v=J5_7pBTsgyY

19:00 – Doors
19:30 – 20:10 – Frozen Blood
20:30 – 21:10 – Abstract
21:30 – 22:10 – Angerseed
22:30 – 23:10 – Samsara
20. 7. 2018, Kulturák klub, Bratislava
Začiatok: 19:00
Vstup: 7€
Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj