Mindshifter Fest XIII. budúcu sobotu v Nitre!!!

Po trinásty krát sa Nitrou rozozvučia dravé tóny Mindshifter festu! Tradične si na výbere dali organizátori záležať, aj keď sa zostava do značnej miery premiešavala ako základ kvalitného gulášu. Najprv vypadli Trnavčania Dysanchely, neskôr Bloody Redemption, ktorých ale nahradia blackáči Ain. Poďme na to teda pekne postupne.

Perversity – stálica východoslovenského death metalu. Vyše 20 rokov šíria zatuchlinu scénou a táto doba im stačila na to aby vydali päť albumov. Ten posledný, Idolatry z minulého roka, patrí bez mihnutia oka k tomu najlepšiemu čo ohraničená oblasť v strede Európy vyklopila.

https://www.youtube.com/watch?v=vVYtFPZOfZw

Samsara – do detailov vypiplané dieťa Tiberiusa, minulý rok konečne obdarilo svet dávkou melanchólie, ale zároveň drsnosti, vďaka svojmu debutu When the Soul Leaves the Body. Ak ste fanúšikom povedzme My Dying Bride, nie je čo riešiť.

https://www.youtube.com/watch?v=VoFX3MSqlqw

Mysterious Eclipse – banda, kde sa miesi viacero smerov a štýlov. Pre orientáciu a preto, že niektorí ľudia sa vyžívajú v škatuľkách, tak tu sa motáme v kombináciách blackom napáchnutého melodického death metalu. Kapela usilovne pracuje na novom albume, tak snáď nechá nakuknúť pod pokrievku toho, čo sa nám chystá naservírovať.

https://www.youtube.com/watch?v=i3L6i1pEwbQ

Awrizis – zástupca českého národa. Modernejšie znejúca kapela, ktorá to hrnie vo viac – menej deathcorových vodách. Ale bandu netvoria žiadni neokukaní cucáci. Výčet kapiel, ktorými prešli členovia tohto súboru je zaujímavý, ráčte posúdiť – Dissolution, Godless Truth, Dissolving of Prodigy, Arch of Hell…

https://www.youtube.com/watch?v=ZsFXyJhQ1sU

Ain – jediným domácim zástupcom, je nitrianska black metalová úderka Ain. Štvorhlavá hydra dýchne chladným závanom spod hrobky a ochladí nás/vás v tomto pekelnom letnom počasí.

https://www.facebook.com/AinOfficialSK/ 

23. 6. 2018, Nová Pekáreň, Nitra

Začiatok: 18:00

Vstup: 5€

FB Eventhttp://www.facebook.com/events/1018958608281108/

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj