Pokračovanie Zrodenia tragédie z ducha hudby v Poprade!!!

Závan black metalového chladu na začiatku leta v Poprade!

Pod Tatry prídu rozdivočiť po temnote lačných fans, štyri kapely vzývajúce kult black metalového žánru. Menovite Česi Silva Nigra spolu s Nektesm a z našich luhov a hájov to budú zoskupenia Infer a Machina Baphometa.

Česi Silva Nigra nie sú na scéne ani zďaleka nováčikmi. Existujú už vyše 20 rokov a za ten čas vydali sedem albumov a množstvo splitiek. Posledný album Světlonoš sa datuje do roku 2016. Snáď nedoplatia na zvukára ako pred časom v Trnave, kde ich kvôli časovému sklzu veľa fanúšikov nevidelo.

http://www.facebook.com/Silva-Nigra-Official-488741174554026/

Black/deathoví sekáči z Košíc Infer, sú na scéne už dávno zabehnutým menom. Ich diskografia číta tri štúdiové albumy a tento rok by mal pribudnúť ďalší. Nejakú predzvesť som počul minulý rok, keď supportovali Vital Remains, takže podľa mojej skromnej mienky to bude stáť za to.

http://www.facebook.com/infer666/

Machina Baphometa vznikli na troskách kapely Mesačný Tieň, takže úplní nováčikovia to nie sú. Za bubnami sedí tak isto ako v Inferi Robo Kuzma, takže si strihne dvojitú šichtu. Pred nedávnom sa im dostalo pocty, keď otvárali pre legendárnych Marduk, žiaľ ich set som nestihol, ale počúval som na nich iba chválu. Takže dajte na vox populi.

http://www.facebook.com/machinabaphometa/

Možno pre mnohých bude veľkou neznámou banda z Opavy Nektesm. Kapela patrí k mladším spolkom a meno si iba buduje. Na svojom konte majú zatiaľ iba dva demáče a toto bude ich premiéra na slovenskej hrude.

http://www.facebook.com/Nektesm-1156017214483895/ 

2 . 6. 2018, Rock Fabric, Poprad

Začiatok: 20:00

FB Eventhttp://www.facebook.com/events/1772919149441613/?active_tab=about 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj