Melancholy Pessimism, Empyrion a Dysanchely v sobotu v Trnave!!!

Trojica kapiel, vzývajúcich viac – menej smrtonosný žáner, si dáme stopku v sobotu v Trnavskom K Ten Klube ( Artklub, Káčko.. ako len chcete ).

Na plagáte najžiarivejšie svieti meno českej death/grind stálice Melancholy Pessimism. Po piatich rokoch klinickej smrti sa kapela vlani vrátila na scénu v prekopanej zostave, ktorú ale pevne v opratoch drží Vlasta Killy Mahdal. Šesť albumov, štvrť storočie na metalovej mape… právom im náleží prívlastok legenda.

http://www.facebook.com/MelancholyPessimismOfficial/

Predstavovať nitriansku chásku Empyrion by bolo povestným nosením dreva do lesa. Tak iba v stručnosti, povstali na troskách kapely Corrupted Melody, majú na svojom konte jediný album Mindshifter z roku 2012, ale kujú sa pykle na jeho následovníka. Tak možno niečo novinkové aj zaznie. Apropo je to ich premiéra v Trnave, kto by to bol povedal…

http://www.facebook.com/empyrion.band?ref=ts&fref=ts 

Tento sympatický koncert organizujú chalani z kapely Dysanchely a je teda samozrejmé, že si tu taktiež hrábnu do strún. Dysanchely sa hrabú v stokách undergroundu už tiež vyše dvadsať rokov a od death/doomových prvopočiatkov našli svoju tvár melodickom, švédsky ladenom death metale, na štýl povedzme At the Gates či The Crown.

http://www.facebook.com/dysanchely/ 

26. 5. 2018, K TEN KLUB ( Artklub, Káčko… ), Trnava

Začiatok: 19:00

Vstup: 4€

FB Eventhttp://www.facebook.com/events/170756700297432/?active_tab=about

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj