Metal/crustový koncert na bratislavských Garážach!

V štvrtok podvečer tretieho mája pozývame na tučný metal/crustový náklad! Vystúpia: VICTIMS OF CLASSWAR – nemecký black/crust z Leipzigu so ženským spevom; INDOCTRINATE – viedenský crust/grind, ktorý má poriadne našliapnuté a z domácich kapiel sa predstavia post/crustová RANA s členmi kapiel ako LUTRA, či DISTAX a post/metalová BESNA! Nebudú chýbať vegaburgre, čapované pivo a iné barové pochutiny…

___________________________________________

VICTIMS OF CLASSWAR (black/crust, Leipzig-Nemecko)
https://victimsofclasswar.bandcamp.com/

Nemecký metalpunk s frontmankou, ktorej hlasový rozsah sa dá ľahko zmýliť s divou zverou obávajúcou tmavé zákutia lesa. Na nahrávke sa valia detonačné pasáže jedna za druhou a my už sa nevieme dočkať keď VICTIMS OF CLASSWAR spustia naživo.

___________________________________________

INDOCTRINATE (crust/grind, Rakúsko-Viedeň)
https://www.facebook.com/indoctrinate1/

Naši západný susedia z Viedne to berú pek(el)ne od podlahy a rúbu jednu crustovú pasáź za druhou – grindovou. Hrajú už nejeden rok a posledný album je kvalitka, či už po zvukovej alebo hudobnej stránke.

___________________________________________

RANA (post/hardcore/crust, Bratislava)

www.bandzone.cz/rana

Členovia kapiel ako LUTRA, HUMAN HUMUS, či DISTAX,… spojili sily a začali hrať crust/post hardcore s rôznorodými disbeatovými, pomalými, rýchlymi, či dokonca aj emo pasážami. Púšťaj debutové demo, ktoré má určite čo povedať a zároveň aj čím prekvapiť.

___________________________________________

BESNA (postmetal, Bratislava)

Nová kapela. Zbesilé prešporské revy mixnuté s pomalšími a rozloženými gitarovými harmóniami.

V štvrtok 3.mája na nás čaká zbesilá dávka crustu a metalu – 4.kapely (!!!!) – jedna z Nemecka, druhá z Rakúska a dve z brusu nové domáce bandy. Pozvi kamošov, sadaj na bajk a štvrtok podvečer to dojdi zkontrolovať! Vidíme a tešíme sa.

Text prebratý z FB udalosti

Dátum: 03.05.2018
Miesto: Garáže pod Prístavným mostom

FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/2073369582942451/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj