S blížiacou sa jarou sa otvárajú bratislavské Garáže!

DRUHÝ JARNÝ DEŇ 21.3. (streda)
Oficiálny prvý jarný deň je síce pred dverami, ale za oknami to ešte tak veľmi nevyzerá. Dážď má vystriedať sneh a mrazy. To však nezastaví každoročné otvorenie kultového miesta, bratislavské Garáže! Kto tu ešte nebol, je na čase toto miesto spoznať, kto bol, určite vie. Ťažko vám o tom budem písať, treba to zažiť! Na tento rok sú pripravené dve kapely. Tentokrát sa o hudobnú produkciu postarajú dve kapely. Jedna až z ďalekého Ruska a jedna z blízkeho Záhoria. Viac informácií nájdete nižšie:

Po skoro pól ročnej pauze už nevieme vydržať a tak hneď druhý jarný deň otvárame znova brány garáží!! Pivo, vega burgre, horiace sudy a neopakovateľná atmosféra začína!
_____________________________________________________

4SCUMS (hardcore/punk, St.Petersburg/RUS)

Pred dvoma rokmi vytreli na garážach zrak všetkým naokolo. Peckový hardcorepunk ktorý šlape jak tank a prevalcuje nás znova! Perfektný začiatok otvorenia nadupanej sezóny ktorá nás čaká v roku 2018! Pre pripomenutie si pusti video z pred dvoch rokov>

(9:20 min.- slušný skok!)
_____________________________________________________

BLIND RATTVISA (thrash/punk, Záhorie)

Výchrica thrashu, punku, skokov, sált a rýchleho tempa predhreje pred peklom, ktoré rozprúdi 4Scums. Domáci Thrash punk, ktorý všetci milujeme! Túto záhorácku strelu si môžeš dať tu:
http://bandzone.cz/blindrattvisa
V stredu podvečer sa opráš zo zimného spánku, vytrep z pivnice babkin bicykel a pádluj smer garáže! Pozvy kamošov a vidíme sa!!!
Aby sme omladili publikum každý kto dokáže, že nemal ešte 18r. neplatí vlez!

Miesto: Garáže pod mostom (keď nevieš, pozri v udalosti)
Dátum: 21.03.2018
Vstup: pár eur!
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/873761046141010/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj