Deň žien v znamení vystúpenia Orphaned Land v Bratislave

ORPHANED LAND + hostia

Jediná show v rámci Česko Slovenska a Rakúska!!!

Do Bratislavy sa vracajú priekopníci orientálneho metalu – izraelský fenomén ORPHANED LAND, ktorý v marci vyrážajú na európske turné, aby predstavili úplne nový album UNSUNG PROPHETS & DEAD MESSIAHS , ktorý bude vydaný v januári 2018 pod hlavičkou Century Media Records. Samozrejme na koncerte kapela zahrá aj ich najväčšie hity. Bratislava opäť zažije hudobný multikultúrny večer, plný skvelej orientálnej, arabskej a blízkovýchodnej hudby v kombinácii s výbornou rockovou a metalovou hudbou. Nepôjde len o skvelý hudobný zážitok, ale aj o duchovný rozmer, nakoľko táto legenda, zvlášť jej líder, charizmatický Kobi Farhi, šíria na ich koncertoch posolstvo mieru vo svete, snažia sa spájať ľudí bez rozdielu rasy a stierajú hranice medzi náboženstvami. Ich koncerty sú vždy nezabudnuteľným kultúrnym a duchovným zážitkom a nadchnú aj toho najnáročnejšieho milovníka hudby. Pre tieto dôvody bola tento rok vytvorená petícia, ktorá bola podpísaná doposiaľ veľkým množstvom ľudí, aby Orphaned Land bola opäť navrhnutá na Nobelovú cenu za mier.
Špeciálnym hosťom ich európskeho turné talianska melodic death metalová formácia LUNARSEA, ktorej súčasná tvorba vychádza z gothenburskej metalovej scény.
https://www.youtube.com/watch?v=v9Ryw2YxoiA

Ďalším hosťom bude veľmi zaujímavá a to medzinárodná progresívno rock metalová kapela SUBTERRANEAN MASQUERADE, ktorej členovia pochádzajú zo USA, Nórska a Izreala a ktorá tento rok oslavuje 20.výročie. Ich tvorba je mix progresívneho metalu a rocku s prvkami doom metalu, psychadelického, experimentálneho rocku a blízkovýchodnej hudby.

Slovenskému publiku sa predstaví aj ďalšia veľmi zaujímavá kapela, tentokrát rumunská kapela DIRTY SHIRT, ktorá patrí k jednej z najváženejších a najoriginálnejších rumunských rockových kapiel. Ich tvorba predstavuje jedinečnú zmes rocku, metalu s prvkymi rumunskej tradičnej folkovej hudby a world music.Kapela doma vyhrala niekoľko hudobných cien.

Na koncerte sa predstaví aj slovenská kapela MOFOKILLER. MOFOKILLER vznikol v roku 2006 v Prievidzi. Vydali zatiaľ EP a jeden album a v súčastnosti pracujú na druhom albume. Kapela absolvovala na Slovensku množstvo koncertov a zahrala si na mnohých letných festivalov. Legendárna americká kapela Faith no More si ich v júni 2015 pozvala ako support na ich show v Bratislave.

Text prebratý z FB udalosti.

Predpredaj lístkov bude od zabezpečovaný:
• cez Predpredaj.sk
• vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu
Miesto: Randal Club, Bratislava
Dátum: 08.03.2018
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1448797395239591/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj