Nile, Terrorizer a spol. o dva týždne v Bratislave!!!

Po dvoch rokoch od poslednej návštevy Slovenska, sa vracajú profesori v odbore deathmetalová egyptológia, majstri svojho remesla, Američania Nile. Od ich posledného stretnutia so slovenskými fanúšikmi z kapely odišiel po 20 rokoch gitarista Dallas Toler-Wade, ktorého nahradil Brian Kingsland, gitarista a spevák kapely Enthean. Kedže kapela ešte nenahrala nasledovníka ich posledného albumu What Should Not Be Unearted, môžeme sa tešiť na ich kariérne best of.

Co-headlinerom turné a nemenej veľkou legendou je grindová stálica Terrorizer, vedená bubeníckym matadorom Peteom Sandovalom (ex – Morbid Angel). Dátum ich vzniku sa datuje do roku 1987 a samozrejme najväčšími písmenami svieti v ich diskografii debut World Downfall, na ktorom sa okrem spomínaného Sandovala podieľali mená ako Jesse Pintado (RIP), David Vincent a Oscar Garcia (jeho verziu Terrorizer LA sme mali možnosť vidieť v Bratislave pred pár rokmi). Aktuálne zostavu Terrorizer dopĺňajú Lee Harrison (Monstrosity) a Sam Molina.

Prvým supportom budú thrashoví Gréci Exarsis. Minulý rok im vyšiel nový album New War Order a vezú sa na vlne renesancie klasického thrash metalu z 80. rokov. Takže fanúšikovia Violator, Warbringer, Havok… si prídu na svoje.

Zostavu uzatvárajú Taliani Veins, ktorí hrajú modernejšie znejúci thrash, kombinujúc ho s viacerými štýlmi.

27. 2. 2018, Bratislava, Randal Club

Začiatok: 19:00

Vstup: 23€ predpredaj

FB Eventhttp://www.facebook.com/events/1897167756978996/?active_tab=about 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj