Immortal Souls 29 je vonku!

Legendárny tlačený zine Immortal Souls 29 sa dnes dočkal fyzickej podoby. Je k dispozícii výhradne v tlačenej podobe a má 44 strán. Keďže už nejde o pilotné číslo, cena je 2,50€ za kus + pošta. Ak si však objednáte v e-shope k tomu aj CD minimálne za 9,99€, tak máte zine zadarmo, nezabudnite to ale uviesť do poznámky.

Obsahovo ide zas o poriadne nabité číslo, hlavne z death metalového sveta, od Slovenska, cez inée európske krajiny, až po USA, či Rusko. Okrem toho tu na vás čaká aj rozhovor so známou postavou scény, ktorou nie je nik iný ako Jakub Rezler, alias Jakub Asphyx, ktorý prevádzkuje webzine DEADLY STORM. Čo sa týka kapiel: URSINNE /SWE/, AUTOPSY /USA/, DEHYDRATED, WARDER /RUS/, GRAVEBOMB /SWE/, SOUL MASSACRE /CZE/, KILLCHAIN, ANASARCA /GER/, MELANCHOLY PESSIMISM /CZE/, THE PSALM /GRE/, UERBEROS /POL/ a HELSLAVE /ITA/.

Ešte jedna prosba od autora:
„Nuž, ak máte záujem objednávajte, opäť však všetkých vyzývam, aby v žiadnom prípade tento zin neskenovali a nehádzali na net. Svojvoľne kopírovať ho môžete podľa chuti. Tak nech sa páči!“
OBJEDNAJ TU: https://www.slovakmetalarmy.sk/produkt/immortal-souls-29-death-metal-zine/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj