Signum Regis – Sebastien a Castaway v sobotu v Bratislave

Exkluzívna metalová nálož v podaní seniorov tohto žánru:
SIGNUM REGIS – jedna z najúspešnejších slovenských metalových kapiel sa po desiatkach vystúpení v západnej Európe konečne predstaví ako headliner aj doma. Aktuálny album „Decennium Primum“ zbiera jedno kladné hodnotenie za druhým, pričom naživo neostáva kapela svojej povesti prvotriedneho exportného power-metalu nič dlžná:

SEBASTIEN Jediná kapela z Čiech a Slovenska, ktorá to (mimo súťaže Wacken Metal Battle) dotiahla až na pódiá Wackenu. Frontmanom skupiny je spevák a multiinštrumentalistu George Rain (Kreyson, Citron) a spolupracovali s ňou už také osobnosti ako Tony Martin, Fabio Lione, Doogie White, Zak Stevens alebo Roland Grapow:

CASTAWAY – bratislavskí už veteráni spájajúci melodický metal s klasickým či progresívnym rockom sa vracajú v obnovenej zostave, aby predstavili aj nové skladby z pripravovaného tretieho albumu. Nový basák, nový materiál, starý (nielen :)) entuziazmus:

O neformálne otvorenie večera a správnu náladu počas welcome drinku sa vo svetovej premiére postará asi jediný RAGE (nie against the machine!) tribute – XIII GHOSTS!

Dátum: 04.11.2017
Miesto: Randal Music Club, Bratrislava
Vstup: 5 eur, lístky na mieste
FB Udalosť:https://www.facebook.com/events/1819938594994248/>

Text prebratý z udalosti na FB

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj