Revenge Division pozastavujú svoju aktivitu!

Kapela Revenge Division, ktorá v priebehu posledných rokov patrila medzi najobľúbenejšie na Slovensku náhle ukončila na čas svoju činnosť. V tomto roku ešte stihli pod značkou Slovak Metal Army vydať album „The grey eminence“ a natočiť videoklip „The Tank“, ktorý mnohí označujú jeden z najlepších na Slovensku v tomto roku. Odohrali množstvo koncertov, hrali ich v rádiách a za posledný album získavali naozaj dobré recenzie. Hoci som na ich vystúpenie tento rok v Bratislave na ZLE JE feste hľadela trochu kriticky, verím, že si z týchto slov kapela snáď ťažkú hlavu nerobila :). Aj na tomto koncerte bolo totiž vidieť, že majú nemálo naozaj oddaných fanúšikov, ktorý im vždy verili a ich hudba ich oslovovala. Na svojej FB stránke oznámili už dávnejšie (25.10.) túto správu svojim fanúšikom nasledovne:

„Ahojte všetci. Najbližšia správa nie je zrovna najpríjemnejšia a nie je príjemné ani ju písať, prejdime rovno k veci.
Na najbližších koncertoch ktoré sme mali odohrať v Banskej Bystrici, Žiline a doma v Považskej, sme účasť zrušili. Na neurčité obdobie nebude možnosť vidieť Revenge Division naživo.
Aktuálna situácia nám neumožňuje či už koncertovať alebo venovať sa RD v plnej zostave, takže úplne pozastavujeme aktivitu.
Ďakujeme všetkým za podporu ktorú ste nám prejavili po vydaní druhého albumu, za všetky pozitívne reakcie a komenty. Veľmi si to vážime. Ďakujeme za obrovskú podporu nášmu labelu Slovak Metal Army a Ďurovi Harínovi, Michalovi Roháčovi, Alexovi Hricovovi a všetkým ostatným zinom a portálom.“
RD

Aj napriek všetkému verím, že kapela bude pokračovať, len to asi chce čas. Držím palce ;)

Osobnejšia výpoveď:
https://simasumienkova.blogspot.sk/2017/10/revenge-division-zvesili-vlajku.html
Odkaz na kapelu:
https://www.facebook.com/revengedivision/
Zmienený Klip – The Tank:

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj