Raven Party v Brezovej pod Bradlom už zajtra!

Nakoľko Klub Kolečko v Žiline pred časom zrušil akciu z dôvodov technických, presunula sa celá party do BREZOVEJ POD BRADLOM do podniku BREZOVSKÝ ŠENK !!!Pri príležitosti dvadsiateho výročia založenia kapely Ravenarium, sa havraniari rozhodli osláviť to spolu s fanúšikmi na malom turné. Kapela navštívi spolu štyri mestá a prvé v poradí bude Brezová pod Bradlom. Takže vás srdečne pozývame na RAVEN PARTY, ktorá sa uskutoční dňa 16.11.2017 v Brezovskom Šenku. A aby okrídlenci neboli sami, prídu aj ďalšie kapely zo Švédska. Dve kapely, s ktorými si havrany zahrali začiatkom roka práve na tom istom mieste v Brezovskom Šenku a vzniklo pekné seversko-slovenské priateľstvo a teda aj spolupráca.

A DEAD TREE DOESN’T TALK (CoreMetal, Gothenburg, Švédsko)
Chalani si razia cestu melodickými gitarovými linkami, do ktorých vedia poriadne zasekať husté kilá, to v rôznych tempách, poväčšine skákavých. Posledná novinka z ich talónu je singel „Trojan,“ ktorý vyšiel na jar tohto roku.
FB stránka:
www.facebook.com/Adeadtreedoesnttalk
adeadtreedoesnttalk.bandcamp.com

GRAYSCALE SEASON (DeathCore, Kungsbacka, Švédsko)
Ťažkotonážna osemstrunová gitara, striedané rytmiky aj rýchlosti, hlboko posadený brutálny deathcore-ový vokál; to sú charakteristické črty týchto Vikingov. Vedia to na koncerte riadne roztočiť a po koncerte sa radi venujú ľuďom. Obe švédske bandy majú svoje pestré distro, v ktorom ich vždy nájdete. Posledný počin „Sivého obdobia“ je ich dlhohrajúci debut z minulého roku „Head to Mist.“
FB stránka:
www.facebook.com/GrayscaleSeason
BandCamp:
grayscaleseason.bandcamp.com

RAVENARIUM (raven-n-roll, Bratislava)
Začiatkom minulého roka sa havraniari skonsolidovali a vybehli na pódiá. Šípka času sa v kapele rozťahuje na dve strany. Kapela si rada pripomína staré časy a staré piesne, ale aj skladá a pripravuje nové piesne. Na koncerte to bude teda aj spomínanie, aj prezentovanie nových výziev, ktoré kapelu neustále poháňajú vpred.
Naposledy sa chalani rozhodli vyskúšať aktuálnu zostavu v nahrávacom štúdiu minulý rok, kedy nahrali demo verziu novej piesne „BiggTime.“
Havrani sa ale postarali aj o to, aby na ich comeback bola kvalitná nielen obrazová, ale aj zvuková spomienka.
FB stránka:
www.facebook.com/ravenarium
BandCamp
ravenarium.bandcamp.com

Text pochádza z udalosti na FB.
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1678293765525896/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj