HARAKIRI FOR THE SKY / WELICORUSS / LYCHGATE / AEON WINDS v Bratislave!

HellHammer Festival 2017 (Winter Edition): Harakiri For The Sky (AT), Welicoruss (RUS), Lychgate (UK) Aeon Winds (SK) 4.12.2017 – Randal club, Bratislava
Šiesty ročník neustále rastúceho HellHammer Festivalu 2017 sa bude tentokrát niesť v temných tónoch black metalu!
Rakúska banda HARAKIRI FOR THE SKY bola založená v roku 2011. Vo svojej tvorbe umne spája jedinečnú zmes melanchólie, agresie a emócií, ktoré sú vkusne zabalené v košatých skladbách. Kapela je koncertne aktívna a v dohľadnom čase chystá do sveta vypustiť aj nový počin „Arson“ (február 2018). Bude to úžasný atmosférický zážitok.
WELICORUSS je pôvodom ruská kapela pôsobiaca už niekoľko rokov v Českej republike. V novembri tohto roku chlapci oslávili 10 rokov existencie a koncertovali po celej Európe s takými veličinami ako Arkona, Varg, Nargaroth či Root. Na konte majú aj tri štúdiové albumy, pričom zatiaľ ich posledný počin „Аз есмь“ získal pozitívne hodnotenia od mnohých hudobných kritikov z celého sveta. LYCHGATE – pomerne mladá anglická black metalová kapela, ktorá za šesť rokov pôsobenia vydala dva dlhohrajúce albumy, pričom ten aktuálny nesie názov „An Antidote for the Glass Pill“ a vyšiel v roku 2015. AEON WINDS – slovenské black metalové teleso sa po dlhej pauze vracia aj s novým album a ich comeback započne práve v tento večer v Bratislave.

Text Loud Farm Booking

KAPELY:
HARAKIRI FOR THE SKY (POST BLACK METAL)
https://www.facebook.com/HarakiriForTheSky/?fref=ts

WELICORUSS (SYMPHONIC PAGAN BLACK)
https://www.facebook.com/welicoruss/?fref=ts

LYCHGATE
https://www.facebook.com/Lychgate/

AEON WINDS
https://www.facebook.com/AeonWinds/


Vstupné :
12 euro

EVENT:
https://www.facebook.com/events/457536634584997/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj