Už v piatok štartuje Loud Farm Fest!!!

Predpokladám, že touto dobou je už väčšina z vás rozhodnutá, či sa zúčastní na novom slovenskom festivale. Možno tu nie je pre vás žiadne veľké meno, no určite sa časom organizátori dopracujú aj k väčším spolkom. Ani dnes známy trojdňový festival Gothoom nezačínal s veľkými menami. Za Loud Farm stojí skupina mladých ľudí, novej metalovej generácie a už len kvôli tomu sa ich oplatí podporiť! Pre tých, ktorí sa ešte nerozhodli prinášame niekoľko informácií o mieste konania, súpiske kapiel, či ďalších dôvodoch, prečo by ste tento začínajúci festival mohli poctiť svojou návštevou.

Predovšetkým ide o multižánrový festival, takže každý tu nájde niečo pre seba. Bude sa hrať black metal, death metal, thrash, grind-core, slam, rock-metal, no jednoducho, pestrosť je určite doménou. Zahrajú kapely zo Slovenska, Čiech, ale aj Ruska, či z ďalekého Portlandu v USA.

Pripájam niekoľko dôležitých informácií priamo od organizátorov z FB udalosti:

Zdravíme, sedliaci !!!

Tak vás chceme o pár veciach informovať a aj varovať.


– Na Starej Myjave budú naše plagáty, ktoré Vás pekne zavedú na lyžiarske stredisko (keď mate GPS, tak Vás to tam bez problémov zavedie).
– Cesta pri lyžiarskom stredisku, ktorá vedie na parkovisko je úzka a zmestí sa tam iba jedno auto – treba si tam dávať pozor.


– Pri moste (ktorý vedie priamo do areálu) sa nachádza dostatočne veľké parkovisko.
– Parkovanie pri stanoch je spoplatnené sumou 3€ (parkovisko je zadarmo).
– Stanové mestečko je oddelené od zvyšku areálu, červeno-biele pásky označujú miesta kde je zakázané parkovať a stanovať.
– Tak isto aj niektoré priestory ako vlek a rieka za stageom budú označené, do týchto priestorov vstupujete na vlastné nebezpečenstvo.
– Zdravotná služba bude na pravo od stageu.
– Skúste udržiavať poriadok, v areáli bude dostatok košov, tak ich prosím používajte.
– V areáli je bufet s jedlom a pitím, tak isto sme vybavili ďalšie dva stánky, aby ste nemuseli dlho čakať na občerstvenie.
– Loud Farm Crew budú mať zlaté pásky na rukách, kľudne sa ich opýtajte ak máte otázku.
– Bude aj tombola! Za lístok je dobrovoľná cena (min 1 euro) pri vstupe.
– 500 metrov od lyžiarskeho strediska je priehrada, kde sa môžete popiči okúpať.

To je asi tak všetko                             

Tešíme sa na vás ! 

Informácie zo stránok Loud Farm a Loud Farm Fest.

Text Mrtvolka.

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj