SSOGE, Tiarra a Darkfall o necelý mesiac v Randali!!!

Na Slovensko sa po dlhšom čase vracajú SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY. Táto legendárna kapela z Českej republiky, ktorá mieša doom metal s výraznými stredoeurópskymi folkovými prvkami, je vrámci žánru právom považovaná za jedno z najkvalitnejších zoskupení v Európe, čo potvrdzuje i fakt, že ich domovskou stajňou je už pár rokov francúzske špičkové vydavateľstvo Season Of Mist. Jej korene siahajú až do prvej polovice 90-tych rokov a bola od začiatku lídrom a trendsetterom na českej scéne! Kapela aktuálne pracuje v štúdiu Rolanda Grapowa na novom albume pod producentským dohľadom Yossiho Sassiho z Orphaned Land, čo je neodškriepiteľnou zárukou kvality! 17. septembra vás teda všetkých pozývame do Randal clubu v Bratislave, kde si budete môcť SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY vychutnať naživo.
Na koncerte sa predstavia aj hostia, konkrétne gotickí symfonici TIARRA z Rumunska, ktorí po získaní stabilnej pozície na domácej scéne, po prvý krát vyrážajú na európske turné. Vrele vám túto kapelu odporúčame, určite nebudete sklamaní.
Druhým hosťom budú rakúski thrash/deathoví DARKFALL. Kapela aktuálne vydala nový album s názvom „At The End Of Times“ a patrí vrámci svojho žánru k špičke na rakúskej scéne. Na Slovensku sa už predstavili niekoľkokrát a preto pre viacerých nebudú úplnou neznámou.
Nedeľa 17. septembra teda bude patriť Randal clubu, kde si prídete na svoje pri kvalitnej metalovej hudbe!

SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY
Legendárny Folk / Doom Metal z Českej republiky
https://www.facebook.com/ssoge

TIARRA
Symphonic Metal z Rumunska
https://www.facebook.com/TiarraRO

DARKFALL
Thrash Death z Rakúska
https://www.facebook.com/DarkfallMetal/

17. 9. 2017, Bratislava, Randal Club

Začiatok: 19:30

Vstup: 10€ predpredaj / 12€ na mieste

FB Eventhttp://www.facebook.com/events/315084482256357/?active_tab=about  

 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj