Welicoruss na dvoch koncertoch na Slovensku!!!

Túto kapelu asi nie je treba predstavovať: pôvodne ruská, ale už pár rokov pôsobiaca v Českej Republike symphonic-metalová smečka WELICORUSS ( http://www.facebook.com/welicoruss/?fref=ts )! Hoci kapela pôsobí na metalovej scéne pomerne dlho (v novembri borci oslávili krásnych 10 rokov), po presťahovaní zakladateľa Alexeja Boganova do Prahy, kapela nabrala nový dych. Behom necelých dvoch rokov kapela odohrala koncerty skoro po celej Európe s takými velikánmi ako Arkona, Varg, Nargaroth, Root atd. V roku 2015 ich nové CD “Az Esm” získalo dosť vysoké hodnotenia od mnohých hudobných kritikov z celého sveta, a v decembri toho istého roku kapela vydáva svoj oficiálny videoklip k titulnej skladbe “Az Esm”.

Support im v Bratislave budú robiť dve známe melodické metalové kapely zo Slovenska. Zo Serede to sú symphonic metaloví SINNERS MOONhttp://www.facebook.com/sinnersmoonband/?fref=ts ) ktorých charakterizujú striedavé vokálne party mužského growlu a ženského melodického „bel canto“, chytľavé klávesové motívy dopĺňané orchestráciami. Druhá kapela je z Malaciek a volá sa DOWN TO HELLhttp://www.facebook.com/downtohell.sk/?fref=ts ).  Tí od vydania svojho debutového albumu „V zajatí temnoty“ si veľmi rýchlo rozširujú svoje menom po celom Slovensku.

V Banskej Bystrici sa s WELICORUSS predstavia Liptáci DARKTIMES ( http://www.youtube.com/watch?v=e5WynRt7ovg ), ktorí predstavia svoj black metalový nekronomikon „Triumph Ov Chaos“.

12. 5. 2017 Banská Bystrica, Rock klub Tartaros

FB eventhttp://www.facebook.com/events/1919251261640142/?active_tab=about

13. 5. 2017 Bratislava, Fuga Club

FB eventhttp://www.facebook.com/events/158302484682588/?active_tab=discussion

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj