Inferno fest vo Vrútkach ožíva!

INFERNO Fest chce prinášať to najlepšie z metalovej scény, ožije opäť v marci

Do kultového rockového podniku Mlyn vo Vrútkach prichádza po rokoch INFERNO Fest a hneď na úvod predstaví slovenskú metalovú špičku v podobe kapiel DOOMAS, EMPYRION a ACHSAR. Brány klubu sa otvoria 11. marca, prvá kapela sa na pódiu predstaví po devätnástej hodine.
11.3.2017, 19:30 hod. DOOMAS (Nová Baňa), EMPYRION (Nitra), ACHSAR (Levice)

Novootvorený Mlyn chce po rokoch nadviazať na svoju výnimočnú históriu, keď sa na pivo do klubu chodilo až z Prešova. Do svojich priestorov prijalo znovuzrodený INFERNO Fest, ktorý sa po 18-ročnej stagnácii prebudil k životu. Na úvod je pripravená trojica kapiel, štýlovo rôznorodá, ale metalovej verejnosti pomerne známa.

Organizátor kultového GOTHOOM OPEN AIR FESTU Peter Beťko sa príde predstaviť so svojou srdcovkou DOOMAS, ktorá prebrázdila za posledné roky kus Európy. DOOMAS už svojim názvom dáva jasne najavo, kto sa môže tešiť na pomalé a ponuré doom-metalové tóny a to zahraté precízne a s vysokou kvalitou.

Nitriansky EMPYRION tvoria ošľahaní hudobníci, ktorí nenechávajú nič na náhodu a svojim technickým a temným death metalom potešia nejednu „čiernu“ dušu. Recenzie na ich debut „Mindshifter“ hovoria jasnou rečou, vysoká hudobná kvalita je u tejto šestice samozrejmosťou, takže kto obľubuje technický symfo black metal, príde si na svoje.

Melodici Achsar pôsobia na scéne od roku 2004 a po viacerých personálnych zmenách vydávajú svoj debut „Septentrionalis“ vo vydavateľstve GOTHOOM PRODUCTION. CD sa medzi ľudí dostáva v roku 2014 a Achsar sa stáva stabilnou značkou. Prívrženci temného black metalu si pomastia brušká!

A to nie je všetko. Organizátor INFERNO FESTU sa spojil s GOTHOOM PRODUCTION, ktorá do súťaže venovala jeden voľný vstup na GOTHOOM OPEN AIR FEST. Ten sa uskutoční v nových priestoroch pod hradom Revište od 20. do 22. júla 2017.

Vstupné na INFERNO FEST: 3€
Súťaž o voľný vstup a ďalšie informácie o INFERNO FESTE – https://www.facebook.com/infernofestival

LINKY NA KAPELY
DOOMAS
https://www.facebook.com/DoomasOfficial


EMPYRION

https://www.facebook.com/empyrion.band


ACHSAR

https://www.facebook.com/achsarofficial


MLYN VRÚTKY

https://www.facebook.com/Rcmlyn

ZDROJ: PabloX (organizátor festivalu)

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj