Valentín na metalový spôsob už túto sobotu v Poprade!

Už túto sobotu sa v Poprade uskutoční koncert, ktorý nebude mať s dňom všetkých zamilovaných toho až veľa spoločného, no aj napriek tomu nesie názov Black Valentíne vol. 1. Uskutočňuje sa totiž pár dní po tomto „sviatku“. Pre všetkých zamilovaných aj nezamilovaných zanôtia death metalové skladby Surgery a legendárni Dehydrated. Viac do skoku vás dostane Ataraxia a z rovnakého mesta sa dovalí aj black death metalový spolok Eschaton.
Pozvi svoju polovičku na tento netradičný povalentínsky koncert (ideálna šanca pre čerstvo zaľúbené páriky, ale na nič vás nechceme samozrejme navádzať).

DEHYDRATED
Chlapci od Piešťan po rokoch opäť na scéne, s prvotriednym death metalom a prvý krát pod Tatrami!

https://www.facebook.com/groups/526881854152655/http://bandzone.cz/dehydrateddeath

ATARAXIA
Pomerne nový objav na slovenskej grind core scéne. Kapela ma na konte výborný debutový album, ktorý nám títo borci predvedú na živo.

http://bandzone.cz/ataraxiahttps://www.facebook.com/ataraxiark/


SURGERY

Domácemu publiku nebude treba túto svorku nejako zvlášť predstavovať. Pre ostatných len podotknem, že sa jedná o výborný death metal s dôrazom na melodiku. Surgery majú už čo to odhraté (aj nahraté), takže nás nemôžu nijako sklamať.
http://bandzone.cz/surgery
https://www.facebook.com/Surgery-145034755537328/

Eschaton

Koncert otvorí mladá krv z Ružomberka, kapelka Eschaton.
Žánrovo majú chalani asi najbližšie k atmosférickému black/death metalu. Dva vokály, texty v slovenčine…. Podotýkam, že títo diabli majú vonku čerstvé cd Ultimum Exitium. Tešíme sa….
https://www.facebook.com/Eschaton.Slovakia/
http://bandzone.cz/eschaton?at=news

MIESTO: Rock Fabrik, Poprad
DÁTUM: 18.02.2017
VSTUP: 4 EUR
FB UDALOSŤ: https://www.facebook.com/events/1165063630275243/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj