Negura Bunget opäť zavíta na Slovensko!

V Banskej Bystrici na začiatku marca odohrajú preslávení black metáloví Rumuni z Negura Bunget. Prednedávnom oslávili 20 rokov existencie koncertnou šnúrou po Európe, na Slovensku sa vtedy zastavili v Bratislave. Ak však dávate prednosť skôr thrash metalovým tónom, možno vás poteší, že v ten istý večer sa zastaví po prvý krát na Slovensku aj kapela Axegressor z Fínska. Večer otvoria obľúbení black metalisti Darktimes z Liptova. Koncert sa navyše uskutoční v piatok, takže ideálny plán ako začať marcový víkend.

NEGURA BUNGET – jedna z najznámejších Rumunských kapiel opäť mieri na Slovensko. Tento raz pride odprezentovať svoj minuloročný album ZI v rámci NORTH ANNIVERSARY TOUR 2017 aj do Banskej Bystrice. Pri tejto príležitosti si zároveň pripomenie aj svoj mega úspešný album OM s ktorého odznejú viaceré známe piesne tejto rumunskej stálice. Jednoznačne sa sa bude jednať o špeciálny koncert, ktorý je povinnosťou pre všetkých fanúšikov týchto transylvánskych vlkov !!
https://www.facebook.com/negurabunget/?fref=ts

V úlohe predkapely sa po prvý raz na Slovensku predstavia fínski Thrasheri AXEGRESSOR . Ich energická zmes poctivého Thrashu nenechá nikoho na pochybách ,že starý dobrý thrash metal je späť v plnej sile a týto harcovníci s Turku držia pomyselnú zástavu poriadne vysoko. Ich albumy Command a Next a samozrejme aj inšpirácie v kapelách ako Kreator, Testament alebo Destruction sú toho jasným dôkazom . THRASH ´EM ALL
https://www.facebook.com/axegressor/?fref=ts

Celý koncert otvoria čierne duše z Liptova DARKTIMES. Energický a masívne nadupaný Black metal v spojení s výbornou pódiovou show bude ako stvorený na otvorenie tohto výnimočného koncertu . Ten kto počul ich výborný album TRIUMPH OV CHAOS tak vie o čom je reč!

Dátum: 03.03.2017
Miesto: RC Tartaros, Banská Bystrica
Vstup: 7 EUR
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/260984397673075/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj