TEKK NIGHT 4 v Banskej Bystrici na konci januára

Štvrté pokračovanie Tekk Night v Banskej Bystrici prináša silnú zostavu štyroch kapiel. Tri z nich pochádzajú zo Slovenska a jedna (Liquid Space 9) sa dovalí až z Čiech. Koncert sa uskutoční ako inak v Banskej Bystrici v RC Tartaros, v piatok, takže po práci pekne všetci hybajte na tento koncert. Zahrajú vám totiž kultoví Depresy, technickí Zvolenčania Infinite Within po dlhšom čase, Liquid Space 9 s ich prepracovaným technickým deathcore a bude aj novinka na našej scéne, Plastery, nižšie som si dovolila jednu ukážku.

Depresy (TN)
Mystic Occult Death Metal From Carpathia
http://www.bandzone.cz/depresy
https://www.facebook.com/Depresy-SK-FanClub-210169797167/
Slovenská undergroundová stálica, ktorá pochádza z mesta pod Matúšovým hradom. V Čechách a na Slovensku snáď nie je klub v ktorom ešte nehrali a nejestvuje festival extrémnej hudby na ktorom ešte nehrali. Príďte si vychutnať ich znovuzrodenie po dlhšej pauze s novým vynikajúcim bubeníkom Hoyasom (Attack Of Rage) , ktorý Vás zasype svojimi údermi! Môžete sa tešiť na okultnú atmosféru jedinečného vokálu a black-death metalových riffov, ktorá Vám zájde až do kosti a vytrhne dušu z tela!

The Infinite Within (ZV)
Technical Death Metal
http://bandzone.cz/theinfinitewithin
https://www.facebook.com/TheInfiniteWithin/
Títo páni majú radi poriadok v celom šírom vesmíre. Prídu ho nastoliť nekonečnými Koľakovými blastbeatmi a extrémnymi gitarovými riffmi. Objasnia Vám fyzikálne podstaty vesmíru a pridajú pár pikošiek o ktorých ste možno nevedeli, takže si zoberte encyklopédiu ak nemáte jasno v tejto terminológií.

Liquid Space 9 (Praha)
Technical Space Core
http://bandzone.cz/liquidspace9
https://www.facebook.com/liquidspace9/
To, ako znie tekutý vesmír na 9 prostredníctvom technického deathcore-u si budete môcť pozrieť počas koncertu tejto bandy.

Plastery (ZV)
Old-skull skeletonized slimy horror death metal
http://bandzone.cz/plasteryzv
https://www.facebook.com/plasteryzv/
Čo sa skrýva pod názvom tohto štýlu si musíte pozrieť na živo!

Miesto: RC Tartars, Banská Bystrica
Dátum: 27. 01. 2017
Začiatok: 19:00
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/217173785404997/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj