Prvé slovenské kapely na Gothoome

ČAD, CATASTROFY, SAMSARA a MINOR na Gothoome 2017!

Tak, je tu konečne čas na niečo domáce, čo poviete. GOTHOOM vždy bol, je a bude o podpore lokálnej scény.
Začneme pekne zostra, jednou z najobľúbenejších kapiel súčasného slovenského undergroundu, ktorou nemôže byť nikto iný než trio (občas duo) ČAD. Svätojurská partia má za sebou množstvo vynikajúcich albumov, koncertov pre plné kluby, hudobných ocenení, ale napríklad aj turné po Brazílii. Momentálne je ich činnosť trocha utlmená, no to sa v blízkej dobe zmení a my si budeme môcť opäť užiť ich nárez so skvelými slovenskými textami a bez kompromisov.
Slovenčine holdujú aj ďalší naši hostia, bratislavskí CATASTROFY. Ich kredit ide hore najmä v poslednom období po vydaní albumu „Zbojnícky tanec“. Najpoctivejší thrash s veľmi špecifickým slovenským odtieňom aj vďaka zbojníckym a protispoločenským textovým námetom.
Pomalú stránku metalových žánrov nám predvedú SAMSARA. Silne atmosférický doom-death bude niečo, k čomu sa namiesto hromženia a zbesilého moshu môžete nechať unášať na vlnách temných a smutných, ale i melancholických melódií prekladaných hutnými riffmi.
Služobne mladších zástupcov tu máme v podobe žilinskej úderky MINOR. Pôvodne štúdiový projekt starého harcovníka, bubeníka Minora zameraný na experimentálnejšie formy extrémneho metalu kombinované s inými žánrami prerástol do živej kapely po tom ako k sebe pribral mladú muzikantskú krv. Formácia je už viac zameraná na priamočiary metal plný groovu a sme si istí, že to roztočia, ako sa patrí.

ČAD
https://www.facebook.com/cadripcore/

CATASTROFY
https://www.facebook.com/catastrofy/


MINOR
https://www.facebook.com/MINOR-1485956561692016/

SAMSARA
http://bandzone.cz/samsara

Viac Informácii nájdete:
Gothoom WEB
Gothoom FB Stránka
Gothoom 2017 FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1263723403640783/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj