Multikultúrny večer v Bratislave! ORPHANED LAND – VOODOO KUNGFU – IMPERIAL AGE

14368634_530383397152251_1280319374694003073_nORPHANED LAND + VOODOO KUNGFU-零壹乐队 + special guest
25th ANNIVERSARY and VERY BEST OF TOUR 2016

Do Bratislavy sa vracajú po 3 rokoch priekopníci orientálneho metalu – izraelský fenomén ORPHANED LAND, ktorý v novembri vyráža na európske turné pri príležitosti 25. výročia založenia kapely a pre fanúšikov si pripraví show s jedinečným setlistom, ktorý bude zahŕňať to najlepšie čo doposiaľ vydali. Bratislava opäť zažije hudobný multikultúrny večer, plný skvelej orientálnej, arabskej a blízkovýchodnej hudby v kombinácii s výbornou metalovou hudbou. Nepôjde len o úžasný hudobný zážitok, ale aj o duchovný rozmer, nakoľko táto legenda, zvlášť jej líder, charizmatický Kobi Farhi, šíria na ich koncertoch posolstvo mieru vo svete, snažia sa spájať ľudí bez rozdielu rasy a stierajú hranice medzi náboženstvami. Ich koncerty sú vždy nezabudnuteľným kultúrnym a duchovným zážitkom a nadchnú aj toho najnáročnejšieho milovníka hudby a hudobných vychytávok.

Špeciálnym hosťom ich európskeho turné bude pre našinca veľmi atraktívna kapela a to najznámejšia čínska metalová kapela VOODOO KUNGFU-零壹乐队, ktorá do svojej tvorby vnáša výrazne prvky tradičnej čínskej hudby a ich live shows sú taktiež obrovským a nezabudnuteľným zážitkom. Po tom ako museli utiecť s Číny, sa vysťahovali do Los Angeles. Teraz v apríli vydávajú nový album, ktorý je produkovaný Ben Grossem (Marilyn Manson).

Slovenskému publiku sa predstaví aj ruská symfonic metalová kapela IMPERIAL AGE, ktorá sa v poslednom čase zviditeľnila vďaka švédskej legende Therion.

Predpredaj lístkov bude od 29.4.2016 zabezpečovaný:

• cez Predpredaj.sk – TU
• vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu

ORPHANED LAND(Oriental metal)
https://www.facebook.com/OrphanedLandOfficial/?fref=ts

VOODOO KUNGFU(World Music, Heavy Metal)
https://www.facebook.com/vdkungfu/?fref=ts

IMPERIAL AGE(Symfonic metal)
https://www.facebook.com/imperialageofficial/?fref=ts

Dátum: 12.11.2016
Miesto: Randal Club, Bratislava
Začiatok: 19:00
Lístky: v predpredaji 21 EUR
FB Event: https://www.facebook.com/events/194482767610999/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj