Jesennú melanchóliu vám spríjemní Poetry in Telegrams

unnamedMelancholická novinka POETRY IN TELEGRAMS s exkluzívnym hosťom
Medzinárodný projekt POETRY IN TELEGRAMS vydáva v týchto dňoch CD Melancholy. Zostavu Johny Štefeček (spev, gitara) a Paul Ortiz (bicie) doplnil exkluzívny hosť z Nórska – hlava kapely Shining a ex-člen Jaga Jazzist, Jørgen Munkeby. Prvý singel sa volá Breathing. ň

Celkovo ide o tretie EP projektu a okrem nových piesní tu nájdete aj video/singel Stargazing, ktorý mal premiéru v lete. Viac informácií získate na oficiálnej webovej stránke www.poetryintelegrams.com a na www.facebook.com/poetryintelegrams.
unnamed-1jpg
Za konceptom POETRY IN TELEGRAMS stojí slovenský hudobník a textár Johny Štefeček. Základnou črtou všetkých doterajších nahrávok je minimalizmus: ide o akési krátke hudobné telegramy nahraté so sedemstrunovou gitarou a bicími. Debut Songs for Desperate Lovers, na ktorom hosťoval slávny bubeník Thomas Lang (AUT/USA), ale aj druhé EP The Phases s Paulom Ortizom (UK), zožali pozitívne recenzie v rôznych rockových časopisoch i na internetových portáloch. Mixáž a mastering všetkých nahrávok je v réžii Rolanda Grapowa (GER), bývalého člena Helloween. Obálka a webová stránka je dielom Pavla Trubena (Truben Studio).

POETRY IN TELEGRAMS, jeseň 2016
Melancholy_cover_print
Kontakt: Johny Štefeček, e-mail: johnystefecek@gmail.com
www.poetryintelegrams.com
www.facebook.com/poetryintelegrams
www.poetryintelegrams.bandcamp.com
www.youtube.com/user/poetryintelegrams
www.twitter.com/PoetryInT

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj