BelUSA DEATH FEST vol.10 alebo Death metalový sviatok sa blíži!

14457509_10153741895735736_6016781997849609147_nUž len 22 dní nás delí od začiatku desiateho pokračovania každoročného úspešného indoor festivalu BelUSA Death Fest. Organizátori pripravili na tento rok lahôdky, ktoré by si nemal nechať ujsť žiaden milovník smrtiacich kovov. V tento večer sa stretnú na pódiu zahraničné i domáce kapely, viac však povedia samotní organizátori tohto podujatia:

Metalová smršť sa pomaly ale isto formuje, naberá silu a napriek Európou práve začína svoje razenie cez niekoľko európskych štátov aby 22.10.2016 zasiahla nie až tak celkom malú obec na Považí. Beluša, bude už po desiaty krát hostiteľom toho najtvrdšieho kovu smrti. Organizátori prichystali dokonalú skazu vašich ušných sluchovodov. Ako headlineri festivalu sa predstavia španielsky sci-fi death/tech metalisti WORMED. Ich aktuálna novinka „Krighsu“ len potvrdzuje ich postavenie a rast na metalovej scéne. Ozajstný orgazmus hráčskej techniky. Z Nemecka si to k nám strihnú hneď dve kapely.
Psychopatickí deatheri CYTOTOXIN. Ich brutálna dávka černobyľského žiarenia bude patriť k vrcholom večera. Z Dortmundu nás prevetrá ORPHALIS. Relatívne mladá, zato veľmi nadaná kapela so svojou technickou hrou predstaví ich čerstvú novinku „The Birth of Infinity“.
Z oblasti tajomných Karpát prídu do Beluše zahrať rumunský NECROVILE. Bratia Česi budú zastupovaní momentálne jednou z najaktívnejších kapiel, v ktorej repertoári sú všakovaké názvy skladieb humorného vyznenia. Milovníci sračiek a hovien, prichádza GUTALAX.
Domácu scénu budú zastupovať tradične SUBURBAN TERRORIST, ktorí iba na tomto koncerte predstavia niekoľko nových skladieb z novo pripravovaného CD. Legendárni DEHYDRATED, ktorí sa po dlhých rokoch rozhodli potiahnuť „karu“ ďalej ukážu v akej forme sa nachádzajú. Nepochybne to bude hudobný zážitok ako sa patrí. Poslednou kapelou zo slovenských metalových vôd sú martinský RAMCHAT s aktuálnym CD s názvom „Atrana“
.

Vidíme a počujeme sa 22.10.2016 v KD Beluša za účasti 8 kapiel. Metalu zdar.
Začiatok: 16:00 hod.
Vstupné: 10e


WORMED
– sci-fi death/tech (Španielsko)
https://www.facebook.com/wormed/?fref=ts
CYTOTOXIN – chernobyl death metal (Nemecko)
https://www.facebook.com/Cytotoxinmetal/?fref=ts
ORPHALIS – technical death metal (Nemecko)
https://www.facebook.com/Orphalisband/?fref=ts
NECROVILE – brutal death metal (Rumunsko)
https://www.facebook.com/Necrovile/?fref=ts
GUTALAX – gore ´n ´roll (Česká Republika)
https://www.facebook.com/GUTALAX-cz-gore-grind–116773548349011/?fref=ts
SUBURBAN TERRORIST – death metal (Slovensko)
https://www.facebook.com/suburbanterorist/?fref=ts
DEHYDRATED – death metal (Slovensko)
https://www.facebook.com/DEHYDRATED-SK-508638252631204/?fref=ts
RAMCHAT – pagan metal (Slovensko)
https://www.facebook.com/ramchatband/?fref=ts

Trailer ku koncertu:

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj