Koncert – NEGURA BUNGET, ABSTRACT, OSSIFIC – 11.10.2016, Bratislava, Fuga

NEGURA BUNGET. Jedna z najznámejších rumunských kapiel mieri opäť do nášho hlavného mesta. V rámci svojho európskeho turné ANNIVERSARY TOUR EUROPE 2016 zavíta 11. októbra (utorok) do bratislavského klubu Fuga, kde odohrá veľkolepý koncert, ktorý bude zároveň aj veľkou
troj-oslavou !! NEGURA BUNGET na tomto turné oslávi 20 rokov pôsobenia na hudobnej scéne a zároveň si pripomenie 10 rokov od vydania ich najznámejšieho albumu OM. A aby toho nebolo málo tak odprezentuje aj skladby z nového albumu ZI, ktorý vychádza toto leto pod hlavičkou Prophecy Records.

Samozrejme tento večer nebudú chýbať ani predkapely, ktoré sa budú snažiť navodiť tú správnu oslavnú atmosféru. Prvou kapelou sú nováčikovia na hudobnej scéne, kanaďania OSSIFIC hrajúci post-black
metal z mesta Vancouver. Ich ťažký, až depresívny metal, nenechá nikoho na pochybách, že to táto kanadská skvadra jednoznačne vie a zahalí vás príjemnou dávkou temna.

No a celý koncert otvoria domáci, už legendárni Inštrumentalisti z Banskej Bystrice, ABSTRACT, ktorí zatiaľ svojou poslednou nahrávkou Lightheory zožali veľmi dobré ohlasy nielen u nás ale aj v zahraničí.

Miesto: FUGA, Námestie SNP 24, 81101 Bratislava, Slovakia
Vstup / Entry: 8 eur

NEGURA BUNGET (Transilvanian Black Metal, Romania)
http://www.negurabunget.com/
https://www.facebook.com/negurabunget/

ABSTRACT (Instrumental Metal, Slovakia)
www.abstractband.eu
https://www.facebook.com/Abstract-Instrumetal-metal-148486945167292/
www.myspace.com/abstractsk
www.bandzone.cz/abstract

OSSIFIC (Post Black Metal, Canada)
http://ossific.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/ossificband/
https://soundcloud.com/ossific
http://www.youtube.com/user/0ssific
http://www.myspace.com/ossificband

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj