Slayer, Bullet for my Valentine a Unearth na Slovensku!

Slayer, Bullet for my Valentine a Unearth na Slovensku!SLAYER PRESS PHOTO WINTER
BRATISLAVA – August bude na Slovensku naozaj horúci. Slayer, Bullet for my Valentine a Unearth vystúpia spoločne v Bratislave! Trojica kapiel sa stretne 17. augusta v Aegon Arene na jednom pódiu pod záštitou rockovej chobotničky Octopus promotion. Vstupenky budú v predaji od stredy 11. mája 2016 exkluzívne cez Ticketportal.
Thrash-metalová legenda Slayer sa vráti do Bratislavy osláviť so slovenskými fanúšikmi 35 rokov na scéne a naživo predstaviť vynikajúci nový album Repentless. Z neho sa aj vďaka zaujímavým videoklipom už stihli uchytiť skladby Repentless a You against you.

Slayer – You against you

bullet_wideSlovenskí fans si môžu už teraz mädliť ruky na koncert Bullet for my Valentine. Kapela pôvodom z Walesu u nás nikdy nevystupovala, hoci boli ich koncerty viackrát avizované. Jedna z najrešpektovanejších metlacore-ových skupín súčasnosti žne svetové úspechy najmä vďaka skvelým, energickým vystúpeniam. K ich najväčším hitom, ktoré tiež zaznejú na bratislavskom koncerte, patria Tears don’t fall, Your Betrayal alebo All these Things I Hate.

Bullet for my Valentine – All these things I hate

UnearthTretím účinkujúcim budú americkí Unearth. Štvorica z Massachusetts je váženým reprezentnantom metalcore-u spoza oceánu. V partii spriatelených skupín ako Killswitch Engage či Lamb of God stihli od roku 1998 vydať 6 radových albumov a na turné precestovať celý svet. Za svoje vzory označujú legendy Slayer, Iron Maiden či Metallicu. Z jednou z nich sa napokon stretnú aj na bratislavskom pódiu.

Vstupenky na všetky plánované podujatia Octopus promotion získate exkluzívne v sieti Ticketportal.

Dátum: 17.8.2016
Začiatok: 18:00
Miesto konania: Aegon Arena, Bratislava

Vstupenky budú v predaji od stredy 11. mája 2016 exkluzívne cez Ticketportal.
Státie Early Bird 200 ks: 39,-€
Státie Regular: 45,-€
Sedenie: 59,€

FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1681261378805878/

Tlačová správa – Octopus promotion

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj