Primordial, Svartidauði, Ketzer v Prahe

Primordial_plakatUž budúcu nedeľu zavítajú do Prahy írski Primordial spolu s Islanďanmi Svartidauði a Nemcami Ketzer. Obsadenie kapiel je vskutku zaujímavé a na svoje si prídu hlavne vyznávači black metálového štýlu ozvláštneného o ďalšie hudobné vplyvy.

Primordial
Primordial sa radia medzi tie kapely, ktoré začínali už na konci osemdesiatych rokov (1987), patrí medzi priekopníkov štýlu. Ich hudba je charakteristická zmesou black metálu a keltských tradičných piesní. V roku 2014 im vyšlo posledné CD s názvom – Where Greater Men Have Fallen a tento rok sa vydali na európske turné so zástavkou v Prahe.
Primordial se objavili v minulom roku aj na Brutal Assaulte. Pozrite si záznam z ich koncertu:

https://www.facebook.com/primordialofficial/
http://primordialweb.com/

Svartidauði
Priamo z krajiny ohňa, sopiek, ľadu, či vodopádov prichádza táto black metalová formácia založená okolo roku 2002. Tento rok vydali aj nové EP – Hideous Silhouettes of Lynched Gods, ktoré určite odprezentujú aj na českom koncerte. Na konte majú aj vysoko oceňovaný debut – „Flesh Cathedral“ (2012)
https://www.facebook.com/svartidaudi/

Ketzer
Nemecká black-thrash metalová formácia bude tretím spoločníkom na turné Primordial. Ich existencia sa datuje do roku 2003. V januári im vyšla posledná doska s názvom Starless, v trvaní až 45 minút, takže sa je na čo tešiť.
https://www.facebook.com/ketzergermany/
http://www.ketzer-official.de/

Dátum: 24.4.2016
Vstup: 650 KČ
Miesto: Rock Klub Nová Chmelnice
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/181434408885784/
Viac informácii na: www.obscure.cz

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj