Návrat Havranov už tento piatok v Randal Music Clube!

Adobe Photoshop PDFNedávno sme v MetalExpresse vyspovedali Feďa z Ravenarium. Rozhovor si samozrejme môžete prečítať a dozviete sa v ňom aj informácie o pripravovanom koncerte v Bratislave. Týmto Vás naňho srdečne pozývame a dúfame, že sa stretneme v hojnom počte.

Kapela RAVENARIUM bola aktívna v rokoch 1997-2003. Žánrovo sa profilovala ako black-deathová skupina, ktorá časom začala kombinovať rôzne prvky a štýly, pričom nestrácala svoju metalovú tvár. Trinásť rokov od rozpadu Feďa dokázal dať do kopy novú zostavu, ktorá je pripravená v domácom prostredí na pódiu odovzdať na živo ako kúsok svojej histórie, tak víziu budúcej tvorby.

RAVENARIUM
https://www.facebook.com/ravenarium
http://bandzone.cz/ravenarium

Reunion Havraniarov prídu podporiť slammeri z Hlohovca, kapela CRANIOTOMY, známa aj svojou aktivitou v organizovaní kultového festivalu „Flesh Party“. Spolu s Ravenarium odohrali ešte v časoch ich aktívneho účinkovania na scéne niekoľko koncertov. Po dlhšom čase sa táto úderka dostaví do Bratislavy, takže oplatí sa ich nepremeškať. V minulom roku vydali nový album, ktorý zožal samé dobré ohlasy! Recenziu na ich najnovší počin si môžete prečítať aj na stránkach MetalExpressu.

CRANIOTOMY
https://www.facebook.com/CRANIOTOMY-109691269053162/?fref=ts
http://bandzone.cz/craniotomy

Grindcore zverinec z Bánoviec nad Bebravou – ATTACK OF RAGE, netreba asi tiež obsiahlo predstavovať. Podobne ako sa členovia Craniotomy podieľajú na organizácii Flesh Party, „Bánovčania“ každoročne organizujú charitatívny festival „Celestial Help Fest“. V Bratislave sa v minulom roku síce ukázali, no ich rezký a chytľavý grind-core dostane snáď každého :).

ATTACK OF RAGE
https://www.facebook.com/Attack-Of-Rage-80941023995/?fref=ts
http://bandzone.cz/attackofrage

Staňte sa súčasťou histórie čierno-krídleho kŕdľa a príďte podporiť akciu, slušne sa zabaviť, pokecať a v neposlednom rade pozrieť si a vypočuť domáce kvalitné gitarové kanonády.

Miesto: Randal Music Club
Dátum: 12.2.2016
Štart: 20:00
Vstup: 5 EUR
FB udalost: https://www.facebook.com/events/996401563739313/

Video pozvánka:

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj