Smrť si nevyberá alebo nový klip kapely Coldblooded!

Pre tých, ktorí sa s touto kapelou ešte nestretli, len v krátkosti malý pohľad do histórie.

Počiatky sa datujú niekedy okolo roku 2007, v meste Bánovce nad Bebravou. Aktívne tvoriť však začínajú až okolo roku 2009. Ako čas plynul, prinášal so sebou rôznorodé zmeny a okolnosti, ktoré sa jednak pozitívne, no zároveň tiež negatívne dotkli fungovania kapely. Skupinu COLDBLOODED ovplyvnili za celú dobu jej existencie bezpochyby najviac – personálne zmeny! Tie mali podiel aj na tvorbe kapely, nakoľko v začiatkoch sa chalani snažili hudobne tvoriť žáner „Hard Core“, v súčasnosti by sa žánrovo mohli zaškatuľkovať medzi „Modern – Hard Core – Metal“. Laicky povedané, každý z členov (či už minulých alebo súčasných) priniesol do hudobnej tvorby kapely niečo svojské a originálne. Zostava sa momentálne ustálila na piatich členoch a snáď im to bude ladiť aj naďalej.

Dosť bolo histórie, je tu rok 2015, ktorý sa ukazuje pre kapelu ako veľmi plodný. Podarilo sa im totiž vydať nové CD u Metal Age, ktoré pokrstili vo svojom rodnom meste v apríli. Má názov „Noise in your head“ a môžete buď podporiť skupinu jeho zakúpením, alebo si ho vypočuť zdarma na bandzone stránke kapely.

Novinkou je klip k piesni „Smrť si nevyberá“, ktorá sa nachádza na už hore spomínanom albume! O kompletnú vizuálnu stránku klipu sa postaral Adam Lisý, resp. ide o ďalší video-počin z jeho umeleckej dielne Adam Lisý video. Myslím, že námet a tematika videa sú v súčasnosti (viac než) aktuálne, napokon to už posúďte vy sami.

Klip:

Ak sa Vám klip páči, nezabudnite o tom dať vedieť svojim like, či zdieľaním.
FB: https://www.facebook.com/Coldblooded-175816104752/?fref=ts
Bandzone: http://bandzone.cz/coldblooded

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj