Krst a koncert KHADAVER, 28. november 2015, Jam club, Prešov

khadaver-krst-plagatKHADAVER (Cyber Metal – Prešov)
www.bandzone.cz/khadaver

GAZDASGRIND (Death Metal/Grind – Banská Bystrica)
www.bandzone.cz/gazdasgrind

ASTAROT (Death Metal – Poprad)
www.bandzone.cz/astarot

THE SEARCH (Death Metal/Deathcore – Prešov)
www.bandzone.cz/thesearch

Sobota, 28. Novembra 2015 – 18:30
Jam Club, Hlavná 64, Prešov

Vstupné: 4 EUR

Koncom novembra sa steny prešovského Jam Clubu rozochvejú za doprovodu ťažkých metalových riffov a melódií pri príležitosti vydania nového albumu kapely KHADAVER s názvom EXSTINCTIO MUNDI. Na akcii vystúpia nasledujúce kapely:

THE SEARCH

Stálica prešovskej scény, ktorá ma za sebou v posledných rokoch značné omladenie kolektívu. Na začiatok akcie do vás napumpujú death metal skrížený s aktuálne obľúbeným death coreom. Ak máte radi hutné riffy, agresívny hlasový prejav a ťažké breakdowny, tak toto je kapela presne pre vás.

ASTAROT

Prešovčanov vystriedajú hostia zo zasneženého severu – konkrétne z mesta Poprad. Ich death metal v modernom podaní nenechá isto ani jeden zadok na stoličke, ale vyženie ho až pred pódium. Astarot sú takisto stálica na slovenskej scéne a ich vystúpenia sú nabité energiou.

GAZDASGRIND

Treťou kapelou, ktorá po dlhej dobe zavíta na východ, sú chlapci z Banskej Bystrice, ktorí si hovoria Gazdasgrind. Old school death metal s prímesou grind coreu je niečo pre vyznávačov tradičných žánrov. Bonusom k ich válivej hudbe je to, že všetky texty sú odkrôchkané v našej rodnej reči.

KHADAVER

Ďaleko od tradičných žánrov má naopak kapela KHADAVER, ktorá na tomto koncerte predstaví svoj najnovší počin EXSTINCTIO MUNDI. Cyber metal v podaní tejto mladej, avšak dobre známej kapely znamená rýchle a sekavé riffy, elektronické a industriálne pazvuky, úderné a presné bicie, black/death metalový vokál a to všetko dozdobené orchestrálnými pasážami. Ak do toho zapojíte aj pôsobivé kostýmy, warpaint a masky, tak sa je teda na čo tešiť!

Brány klubu sa otvoria v sobotu, 28. novembra o 18:30 a prvá kapela spustí svoje ľubozvučné tóny už o 19:00, takže sa určite oplatí prísť načas. Pre vyberačov vstupného si treba pripraviť 4 EURá.

Link na FB event: https://www.facebook.com/events/1694066724163073/

Avatar photo

Autor: Bukaco

Zdieľaj