SIX BETWEEN – z revivalu do grunge/metalového šatu!

sblogoPríbeh kapely SIX BETWEEN začína pri formácii HEROES OF MIGHT AND MUSIC, ktorá si neskôr zmenila názov na výstižnejšie pomenovanie – PEARL JAM TRIBUTE. Vystupovali po rôznych východoslovenských kluboch alebo na pôde festivalu TRAKTOR ROCKFEST.

Popri hraní coverov od Pearl Jam, Alice In Chains alebo Silverchair začínajú kvitnúť aj vlastné nápady a túžba ich realizovať. Nadišiel čas na zavesenie revivalového remesla na klinec a rozlúčiť sa s gitaristom a basákom. Na ich miesta prichádzajú noví členovia, ktorí zvyknú mávať skúšky, podľa slov bubeníka, „medzi šiestou“ a tak tento názov prischol kapele a SIX BETWEEN boli na svete!

sb1Rytmickej dvojici Ďuri Reško (bicie) a Laci Šefčík (basa) sekundujú Laci Koreň a Milan Guman na gitarách a vokálu sa ujíma Tomáš Malý, ktorý zvláda nielen melodickú stránku, ale aj scream či growl. V tejto zostave nahrali päťskladbové demo s názvom vystihujúcim dobu nahrávania – „3 days“.

Momentálne majú dokončené tri nové piesne, ktoré budú hrávať v lete po koncertoch. Prvá pieseň bude v metalovom duchu, druhý na poli grunge a metalu a jeden slaďák.

 

Najbližšie plány na jeseň spočívajú v nahraní skladieb na vinyl a pokusoch nájsť vydavateľa.

Ukážka:https://www.youtube.com/watch?v=ob3A458zVMA

Linky na kapelu:

https://www.facebook.com/sixbetween?fref=ts

http://bandzone.cz/sixbetween

Avatar photo

Autor: Bukaco

Zdieľaj