SARCOM sa vracia!!!

nkMG4HApbdkZQauq_kwSb9uGsUZnrRhHSarcom sa vracia späť!!!
Dobré správy sa k nám valia z Českej republiky. Death metalová legenda Sarcom totiž na svojej bandzone stránke oznámila reunion!!! Zostava sa obmenila na poste gitary a vokálu, bass gitara a bicie zostali bez zmeny. Všetci páni v kapele majú nejaké to ex (Poppy seed grinder, Psychotic Despair), ale myslím si, že to vôbec nevadí. Zmena teda prichádza vo forme novej zostavy, no aj nového materiálu, na ktorý sú určite mnohí zvedaví. Na bandzone stránke už pribudla prvá pieseň z roku 2015, ktorá je pdľa môjho názoru uchu lahodiaci death metal. Odporúčam k vypočutiu!
Pre tých, čo im táto kapela nič nehovorí. V súčasnosti sa o nej na internete nedá vypátrať takmer nič. Aby som Vás neklamala mojimi domnienkami, budete si musieť počkať na informácie, ktoré snáď čoskoro pribudnú na bandzone profile skupiny. Isté je, že kapela fungovala už v 90-tych rokoch, no presný dátum založenia vedia len pamätníci. Ja osobne som mala možnosť vidieť Sarcom naposledy niekedy v roku 2003 na veľmi vydarenom koncerte v Prahe. Odvtedy sa mi však stopy o kapele a jej „živote“ začali strácať. Ako memento mi zostala do dnešných dní nášivka. Správa o obnove kapely ma preto zaskočila vo veľmi pozitívnom smere.
V minulom mesiaci (18.4.) bol pražský klub Exit-us svedkom prvého vystúpenia Sarcom v novej zostave a s novým materiálom. Ohlasy na ich vystúpenie sú zatiaľ dobré! Najbližšie má kapela naplánované vystúpenia až na letných festivaloch – http://krhaniceopenair.cz/ a snáď ich niekto dotiahne aj na Slovensko!
Na koniec tejto správy si dovolím len – klikajte, počúvajte, sledujte a šírte novinu to radostnú!
FB stránka:
SARCOM FB
Bandzone stránka:
SARCOM BZ

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj