Koncert – VOX FEMINI II TOUR

BlavaI (1) Demencia Mortalisbandzone
April Weepsbandzone
Carpatia Castlebandzone
Dark Spellbandzone

Fanúšikovia ženských vokálov, zbystrite pozornosť! Za niekoľko dní odštartuje VOX FEMINI II TOUR!

Štyri kapely, štyri zpeváčky. DEMENCIA MORTALIS, APRIL WEEPS, CARPATIA CASTLE a DARK SPELL vyrážajú na turné a navštívia 6 miest v Čechách a na Slovensku!

DEMENCIA MORTALIS je dobre známa metalová “smečka” z Roudnice nad Labem, ktorá momentálne prezentuje svoj dlhohrajúci debut “The End is Nigh”. Kapela už niekoľko rokov patrí k vodcom tuzemského symphonic metalu.

Na atmosféru vsádza aj APRIL WEEPS z Dunajskej Stredy. Tiež už majú za sebou svoj debut, “Outer Calm, Pain Within”, ktorý vyšiel v roku 2013 a okamžite si získal žánrových fanúšikov, ale aj kritikov. APRIL WEEPS momentálne pripravujú nový album, na ktorom sa taktiež objaví skladba “The Last Piece of Eden”, ku ktorej natočila kapela svoj prvý videoklip.

Do sveta gothického rocku sa fanúšikovia ponoria vďaka mosteckým CARPATIA CASTLE. Môžete sa tešiť na nový hit “Fantom Rabenstein” a nové hudobné a vizuálne prekvapenia. Velkolepá pódiová show, prekrásne tanečnice zo záhrobia, spaľujúcu žiaru zo sviečok tajomných maskovaných krások… To sú CARPATIA CASTLE !

V potemnelej muzike budú pokračovať aj DARK SPELL, v ktorých čele stojí zpeváčka Eva Podvalová. Kapela v novembri 2013 pokrstila debutový album “Na Křídlech Noci” a po svojom najúspešnejšom koncertnom roku, ktorý zahŕňal aj vystúpenie na festivale “Rock for People”, pripravuje nový materiál pre ďaľší album.

VOX FEMINI II TOUR odštartuje 21. novembra v lovosickom Rock Klub Gambrinus. Finálna bodka sa uskutoční 20.12. v mosteckom klube Voko.

Turné:

21. 11. – Lovosice – Rock Klub Gambrinus
22. 11. – Praha – Exit-us
28. 11. – Kolín – U Vodvárků
29. 11. – Hradec Králové – Striga
05. 12. – Bratislava – U Očka
20. 12. – Most – Klub VokoOni

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj