AC/DC – Videoklip k novinke „Play Ball“

acdc-retirement-rumorsPoznáte aj vy zopár 50 ročných rockerov, viete, tých čo majú väčšinou účes na Jágra a niekedy v 45-ke sa rozhodnú, že TERAZ, 30 rokov po je ten správny čas rozbehnúť kariéru big beatovej kapely, na ktorú dovtedy nemali čas? A viete si vybaviť ako vyzerá ich produkcia keď nedajbože natočia videoklip? Ak si totiž neviete spomenúť, AC/DC vám to radi pripomenú.

Odporne gýčové pozadie počas záberov s kapelou dáva krásne pripomenúť 70-te roky, kedy podobné efekty na zelenom plátne boli na dennom poriadku. Rozdiel medzi 70-tými rokmi a rokom 2014 je ten, že vtedy išlo o vrchol vizuálnych technológií, zatiaľ čo dnes ide už prakticky dno. A hlavne ak máte peniaze, toto dno by ste nemali ani registrovať. Neviem či som zaspal, ale nezdá sa mi, že by AC/DC nejak výrazne stratili fánušikov, aj keď je pravda, že po odchode Malcolma Younga (ten nefotogenickejší gitarista) mohli kapele rapídne klesnúť príjmy.

Skladba je dobrá, dokonca by som povedal že v ich produkcii nadpriemerná a myslím si, že poteší všetkých fanúšikov hard rocku. Ale ten klip! Modlime sa, aby sa toto „retro“ nestalo populárnym, pretože ak by táto situácia nastala, následky budeme znášať ešte ale asi 3 roky.

PS:Málokedy sa stane, že „behind the scenes“ je kvalitnejšie ako samotný videoklip. Gratulujeme!

Link na video:

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj