Koncert – SODOMA FEST II. (27.09.2014, Dolný Kubín, Piváreň)

10690040_967829553232366_4074387048052158056_nÚčinkujúci:

BANISHER(technical death metal – PL),
CRANIOTOMY (brutal death metal – SK),
FEEL A CURSE (death metal – SK),
ROTTEN AGE (black metal – PL),
GROUND CONTROL (grind core – SK)

Dolný Kubín, Piváreň, 27.09.2014, 18:30
Vstupné: 3 EUR
Event: SODOMAFEST++

Poľskí technici, BANISHER, sa rozhodli, že si ich koncertovanie po Európe spestria aj krátkou zastávkou v metropole Oravy. Chalani sa môžu popýšiť piatimi výbornými nahrávkami, nesúcimi sa v duchu experimentálneho a technického deathmetalu s prvkami grind core. Obzvlášť posledným, rok starým počinom „Scarcity“, páni ukázali, že sú naozaj výborní muzikanti a za pomoci ich inštrumentov sú schopní zaznamenať všetko, čo im príde na um. Teda je sa na čo tešiť!!!
Mäsiari z Hlohovca, CRANIOTOMY, sa kubínskym priaznivcom metalovej tvorby predstavili naposledy v r. 2005. Od tých čias sa na ich konte objavili dva kvalitne prevedené hudobné nosiče s názvami „Catharsis“ a „ Supply of Flesh Came Just in Time“, ktoré ponúkajú famóznu porciu brutálneho death metalu. Vďaka ich dlhoročnej, húževnatej práci sa v nimi prezentovanom žánri vydriapali až na samotný vrchol slovenskej UG scény.
Skúsení harcovníci mladého zoskupenia FEEL A CURSE sa v deathmetalových bažinách rozhodne nestrácajú, o čom svedčia aj výborné reakcie na ich debutnú nahrávku „Corroded Time To Come“. Nadšencom dobrej metalovej hudby sa chcú na Orave predstaviť aj s novým členom, ktorý vyplnil post druhého gitaristu.
Zoskupenie čertov okolo Dareka z Aries Vehemens sa tentokrát rozhodlo, že divákom v Kubíne ukážu aj temnejšiu tvár podhalianskeho metalového podsvetia v podobe blackmetalového ROTTEN AGE. Začiatkom roka uzrela svetlo sveta ich nová nahrávka, nesúca názov „Zgnilizna Dziejów“, ktorej skladby budú tvoriť gro ich vystúpenia na Sodomafeste.
Posledným účastníkom koncertu bude partička s názvom GROUND CONTROL, ktorá ich grindnoise nakladačkou dokonale prepláchne vaše mazom zanesené ušné kanáliky. Títo zastupitelia turčianskej scény majú za sebou pár vydarených koncertov, vďaka ktorým si vyslúžili pozornosť a obdiv nejedného milovníka tohoto nekompromisného žánru. Čerstvým prírastkom bandy je UG matador Janek, zakladateľ a mozog dnes už kultovej veselice zvanej Swrab, ktorý sa ujal speváckeho žezla, a tak je jasné priatelia, že o zábavu bude v Pivárni postarané.

Autor: admin

Zdieľaj