Koncert – MODERN MELODIC Metal Fest – 06.09.2014, Banská Bystrica, Klub 77

Modern Melodic Metal Fest 2Priaznivci melodického metalu Pozor!!! Máte radi Epicu, Leaves ´ Eyes, Amaranthe či Nightwish??? Ak áno, tak toto je určené práve Vám!!
Na Slovensko prichádza v rámci európskeho turné talianska moderná progresívna metalová kapela TEMPERANCE, ktorá Vám príde predstaviť svoj debutový album pod názvom Temperance vydaným pod hlavičkou Scarlet Records. Album je v znamení melodického progresívneho metalu s výraznými prvkami symfonického a power metalu, okorenené ženskými vokálmi, mužským growlom, prvkami elektroniky a folku a od začiatku do konca Vás svojou energiou nenechá chladnými. Album už teraz je vysoko hodnotený hudobnými kritikmi ako úžasná zmes melodických, ale aj tvrdých gitár, metalových riffov, prvkov elektroniky a folku, ktorá vyúsťuje do neskutočnej sily a energie. Temperance sľubujú live show plnú obrovskej energiu, ktorá Vás strhne. Samotní členovia kapely majú viac ako 10 ročné skúsenosti na metalovej scény predovšetkým v pôsobení v známych talianskych metalových kapelách BEJELIT, SECRET SPHERE, HateTyler, ako aj spoluprácou s kapelami Rhapsody of Fire, Dragonforce, Rage, Gamma Ray či Liv´s eyes.

Supporty: 
OVERTURES – dravá talianska power metalová kapela .Táto banda hrá už od roku 2003, ale na svoj prvý album si počkala až do roku 2008 kedy vydali svoje debutové album Beyond the Waterfall. Uznanie a slávu im zabezpečil až ich druhý album Rebirth vydaný v roku 2010. Tento album sa stretol s pozitívnou kritikou na celom svete. V minulom roku vydali ešte tvrdší album pod názvom Entering the Maze.
http://www.youtube.com/watch?v=nst8bx6MQmE

DOOMAS – túto slovenskú melodic doom/deathoú kapelku netreba zvlášť predstavovať. Už nejaký ten rok sa pohybuje na metalovej scéne a je dôverne známa. Naposledy sa v BB predstavili v rámci Betrayers Of Blood.
http://www.youtube.com/watch?v=60bFYxfEV5Q

TRISTANA – slovenská alternative metal kapela. Na svojom konte majú zatiaľ dva albumy. Majú bohaté koncertné skúsenosti. Vystúpili ako špeciálny hosť na koncerte Scorpions, Tarot, Lordi, ako aj na rôznych festivaloch napr. Masters of rock, Basinfirefest, Rock pod kameňom, a boli v rokoch 2011 a 2013 na tour so skupinou Arakain. 
http://www.youtube.com/watch?v=xOOfua2E9iQ

RIGHTDOOR – košická power metalová kapela, ktorá si postupne získava ďalších a ďalších fanúšikov. Je to veľký objav na metalovej scéne a chalani majú veľkú perspektívu do budúcnosti. 
http://www.youtube.com/watch?v=GKHYrtgAr10

Entry: 7 € presale na ticketportal.sk/ 9 € na mieste
FB event: www.fb.com/608664705874743

Autor: admin

Zdieľaj