Festival – Under Dark Moon IV – 23.-24.5.2014, Dolní Čermná

Ako vždy v malebnej českej dedine Dolní Čermná zažijete krásny čas so skvelými kapelami. Medzi najväčšie lákadla isto budú patriť nemecká thrash metalová legenda Destruction. Bude to ich jediné české vystúpenie pre tento rok. No určite potešia aj Taliani Secret Sphere, ktorých ste mali možnosť vidieť ako predskokanov na spoločnom turné nemeckých kapiel Gamma Ray a Freedom call.  Zo zahraničia k vám taktiež dorazia Francúzi Smash Hit Combo, niečo pre hardcoristov – opäť talianska kapela Hatetyler a treťou bandou z Talianska budú melodickí heavy metalisti Overtures. Pre milovníkov symfonického blacku prídu až z ďalekého Sibíru –  Welicoruss.

Z  českej scény uvidíte napríklad Turbo, ktorých nepoložila ani smrť speváka Richarda Kibuca a do dnešných dni patria medzi špičku vo svojom žánri. Ak máte radšej tvrdšie veci tak potom sa budete môcť zabaviť na Kryptore, alebo na niečom z modernejšieho súdka – Škwor či v súčasnosti jednej z najpopulárnejších domácich kapiel – Dymytry.
Melodickú power metalovú scénu budú zastupovať: Eagleheart, Sebastien. Ďalšími českými spolkami budú: Morčata na úteku, Brix, Blackshard hand Grenade.

Do 21. marca si môžete zakúpiť vstupenky za 400 Kč, po tomto termíne budú stať 500 Kč. Objednávať sa dajú na emailoch: kvavrova1@seznam.cz, metalforever@seznam.cz prípadne telefonicky na: 736449137. Festivalový areál ponúka ubytovanie v chatkách. Tie sú situované pre štyroch ľudí + 2 chatky pre piatich. Cena pre jednu osobu v chatke vychádza na 150 Kč na noc. Je možné ich objednať na maily: metalforever@seznam.cz.

Výťažok z podujatia bude venovaný na podporu miestneho psieho útulku.

Youtube ukážky:

Destruction:

Secret sphere:

Turbo:

Overtures:

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/642438945774521

Promo text: Tomáš Kai

Autor: admin

Zdieľaj