Koncert – PYREXIA, BEHEADED 11. 3. 2013 (Colloseum club, Košice)

Zdravím fanúšikov extrémneho sveta Undergroundu, prežili sme koniec sveta a ideme ďalej :D. Na mesiac marec sme Vám prichystali riadnu mastenicu v podaní tvrdej muziky. V Košickom Collosseum Clube sa totižto 11.3.2013 predstaví legenda NY death metalového sveta, ktorá začínala v časoch Suffocation na tej istej úrovni, a zaslúži si podľa mňa obrovský rešpekt.

Kapela s názvom PYREXIA odohrá svoj prvý a jedinečný koncert v rámci Slovenska. Za dobu svojho pôsobenia majú na konte 3 plnohodnotné albumy a turnésa uskutoční k 4tej radovke s názvom „Feast of the Unholy Sacrament“,ktorá vychádza začiatkom tohto roka. Jedná sa o porciu poctivého death metalu starej školy a mixom HC vplyvov z doby 90tých rokov. Kapela je neskutočne dynamická a prevažne live predstavenia sú jej prednosťou.

Ako support, aj keď support je zrejme silné slovo, si Newyorčania prizvali kapelu z pomerne nezvyčajného kraja, konkrétne z Malty. Jedná sa o BDM stálicu BEHEADED, ktorá už na scéne predsa len niečo ukázala, a že toho nie je málo, dokazujú svojou nabitou diskografiou, ktorá činí jedno miničko a 4 plnohodnotné albumy, pričom posledný vyšiel koncom roka 2012 s názvom „Never to Dawn“ a je stále horúcou novinkou v death metalovom svete. Jedná sa o technicky prepracovaný a intenzívny death metal s občasnou melódiou a nekompromisnou agresivitou tejto maltskej mašinérie.

Tento zbesilý večer bude otvárať ešte pomerne neznáma, ale o to viac zaujimavá, novinka v podaní brutalistov z Veľkej Británie s názvom UNFATHOMABLE RUINATION. Na konte majú zatiaľ len demo z roku 2010 a doposiaľ jediný dlhohrajúci album z minulého roka s názvom „Misshapen Congenital Entropy“, ktorý sa nesie v US štýle extrémnych kapiel so slamujúcim korením, a čo je v tomto štýle celkom nevídané, pomerne často sa tu a tam objaví psycho sóličko, obohacujúce celkovú nahrávku. Je to riadny masaker a rozhodne sa je na čo tešiť. Nejedná sa o bežnú akciu, akú máte možnosť vidieť každý týždeň, a o to je cennejšia.Neváhajte a šírte toto posolstvo ďalej medzi zasvätených, nech je podobných koncertov viac a nech sa konajú častejšie !!!

 VSTUP: 10 Euro

Lucas

UG booking agency

ugbooking@gmail.com

Rozhovor BEHEADED: http://www.metalexpress.sk/2012/12/beheaded-chceme-ukazat-svetu-odkial-sme/

Autor: admin

Zdieľaj