Sabaton, Korpiklaani aj Stratovarius vystúpia v Bratislave!

BRATISLAVA – Horúca metalová jar prinesie do Bratislavy viacero výborných koncertov! Už vo februári zahrajú v našom hlavnom meste kapely Korpiklaani a Metsatöll. Obe sa ukážu na spoločnom koncerte v Majestic Music Clube (MMC, bývalá YMCA) na Šancovej ulici. Na marec sú plánované dvojkoncerty Sabaton & Eluvetie a vzápätí aj Stratovarius & Amaranthe rovnako v klube MMC.

Všetky vstupenky sa predávajú exkluzívne v sieti Ticketportal. Do konca roka budú v predaji zvýhodnené lístky ako na Sabaton, tak aj na Stratovarius za rovnakých 22 eur. Ak sa koncerty nevypredajú už v predpredaji, budú po Novom roku k dispozícii klasické lístky za bežnú cenu 26 eur. Priamo na mieste zaplatí návštevník za lístok 30 eur. V ponuke pre všetky koncerty organizované Octopus promotion nechýbajú ani VIP vstupenky. Najnáročnejší hudobní fanúšikovia  môžu získať miesto na samostatnom uzavretom balkóne s výborným výhľadom priamo na pódium. Nechýba VIP bar s obsluhou, exkluzívne sedenie pri stolíkoch, občerstvenie (slané tyčinky, zemiakové lupienky, oriešky), súkromný fajčiarsky salónik, VIP toalety.

Octopus promotion je nová značka, ktorá chce nadviazať na dlhoročné skúsenosti s organizovaním hudobných podujatí v Európe. Na Slovensko bude prinášať najmä prémiové koncerty umelcov v žánroch hard & heavy. Rovnako dôležitou časťou organizácie je pre Octopus promotion výborný servis a profesionalita, ktorá pri klubových koncertoch u nás často chýba. Spojením profesionality a kvalitnej dramaturgie má Octopus promotion ambíciu pritiahnuť na Slovensko kvalitné a zvučné mená nielen z rockovej scény.

 

Viac info:

https://www.facebook.com/pages/Octopus-promotion/171573742985860

Autor: admin

Zdieľaj