OBSCURE zine č.1

Do rúk sa mi dostal tento veľmi zaujímavý zine, ktorý je pôvodom z UK, je písaný v angličtine a toto prvé číslo vyšlo v decembri 2012. Takže je celý v profi kabáte, plnofarebný na kriedovom papieri. Asi najväčšia zaujímavosť pre našinca je fakt, že ho píše Rudolf Reindeer, ktorý mal kedysi prsty v slovenskom zine FESTERING BLOOD. Takže Slováčisko dlhé roky žijúci v UK. Myslím si, že to môže byť voda na mlyn slovenským skupinám, ktoré sa chcú prezentovať aj v zahraničí. Rudolf podporí akúkoľvek metalovú skupinu, dokonca nie je ani proti digitálnym verziám nahrávok, ktoré môžete smelo posielať na recenziu.

V tomto debutovom čísle si môžete prečítať rozhovory:

HEL, NETRA, WHORE TORTURE, WHITE WARD, KONTINUUM, GURGLECTOMY, DEPARTED, SEPULCHRAL VOICE ZINE, GOATFAGO, TGOO, ALGAROTHSYUM, MOLLEHOJ, GOATFAGO, GOATFUKK + kratšie recenzie, s ktorých sa ale dozviete všetko podstatné.

Myslím si, že sa toto čísielko na rozbeh podarilo, uvidíme, čo prinesie budúcnosť. Nevidím žiaden dôvod, prečo by už v druhom čísle nemohol byť rozhovor aj s nejakou našou skupinou. Navyše by mala byť do dvojky priložená aj CD kompilácia, na ktorej je ešte voľné miesto. Takže kto zaváha nežerie!!!!

Facebook

(Demon)

Autor: admin

Zdieľaj