Betrayers Of Blood Pt. 7

Zradcovia Krvi sú po viac ako roku späť vo svojom domovskom meste, aby Vám predstavili zostavu ďalších zvučných mien SVK metalu. Príďte ich podporiť a zabaviť sa na vynikajúcu akciu; za bezkonkurenčne nízku cenu! Čakáme Vás v najlepší možný deň – v SOBOTU!! v zostave:

MAJSTER KAT [Thrash Metal / BA]
::: http://www.majsterkat.sk/ :::
Fenomén spájajúci tradičné thrash metal postupy s dávkou melodiky i modernej techniky, a to všetko v RODNOM jazyku! Navyše, Majstri sa na stredné Slovensko vracajú po dlhých rokoch, takže sú nabudení na maximum!FROWN [Gothic Metal / PO]
::: http://www.frown.name/ :::
Ani legendárni melancholici z východu u nás dlho neboli. Romatická atmosféra + podmanivo hlboký mužský hlas = povinnosť pre všetky gotické duše! Aj SVK má svoj TYPE O NEGATIVE, príďte sa presvedčiť, napr. aj pri coveri skladby „Black No. 1“!

PRAROD [Pagan/Folk Metal / TN]
::: http://www.prarod.yw.sk/ :::
Mladí pohania sú na scéne len 5. rok, no stihli si už zahrať s viacerými pojmami; popritom 2x na akcii Noc Besov, neraz v Čechách (minitour Dawn Of Heathen Warriors) a boli tiež prekvapením posledného Metal Fest-u.

THE INFINITE WITHIN [Technical Brutal Death Metal / ZV]
::: http://www.bandzone.cz/theinfinitewithin/ :::
Zbesilá technická brutalita v štýle NILE či ORIGIN na domáci spôsob – TO musíte vidieť! Napriek krátkemu pôsobeniu sa nejedná o žiadnych amatérov, o čom sme sa už pár krát presvedčili!

SAMSARA [Funeral Doom/Death Metal / TO]
::: http://www.bandzone.cz/fan/diabolostiberius/ :::
Tento štýl nie je ani tak náročné opísať, ako je náročné ho prežiť a pochopiť. Jedno je isté: Čaká nás UTRPENIE! (For fans of EVOKEN, AHAB etc.)

Tirish Pub, Horná 45, Banská Bystrica, Entry: 4 €

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/213274298801438/

Autor: admin

Zdieľaj