VAGABUNDI HOUMLESÁKOM vol. 1. ČAD, Attack of rage, Madcult, Catastrofy

ČAD
https://www.facebook.com/cadripcore
ATTACK OF RAGE
https://www.facebook.com/pages/Attack-Of-Rage/80941023995
MADCULT
https://www.facebook.com/pages/MADCULT/128999315345
CATASTROFY
https://www.facebook.com/pages/Catastrofy/199480487139

16. júna 2012, 20:00, Randal Club, Bratislava

Vstup: 5 Eur

VAGABUNDI & VAGABUNDICE! Čo najsrdečnejšie vás chceme pozvať na túto benefičnú akciu. Celý výťažok venujeme ubytovni pre bezdomovcov – RESOTY. Najprv sme chceli urobiť benefit pre deti. Potom sme si povedali, že im pomáhajú všetci, ale nad bezdomovcami ľudia lámu palicu. Za vyzbierané peniaze by sme chceli vymeniť niekoľko okien na ubytovni. Vieme, nie je to žiadna záchrana sveta. Je to však pomoc odvrhnutým ľuďom. Jasné, môžete namietať, že si za svoju situáciu môžu sami, ale my tu nie sme na to, aby sme niekomu robili prednášku o tom, čo v živote posral. V zime týmto chlapom ľadový vietor ťahal na hlavy a na nohy. Okrem toho, sa zbytočne plytvalo energiou, takže je v tom aj ekologický rozmer.

Prečo RESOTY? – Resoty založil a vedie už vyše dvadsať rokov Anton Srholec. Poznáme ho osobne, má vyše osemdesiat rokov, desať rokov si odsedel ako politický väzeň v Uránových baniach. Je predsedom konfederácie politických väzňov Slovenska. Je to človek, za ktorého môže každý z nás/vás dať ruku do ohňa. Všetko čo robí, robí nezištne a s láskou. Sám žije vo veľkej skromnosti! Je to človek, ktorý si zaslúži rešpekt! Preto RESOTY! www.resoty.sk

Aj ja som na tom zle, POMÔŽTE MNE! – Ak sa vám zdá nespravodlivé, že chceme pomôcť bezdomovcom, ak máte pocit, že je potrebné pomôcť vám, tak sa ozvite! Ak nemáte čo do úst, ak nemáte, kde bývať, ak ste krachli – môžeme v budúcnosti zorganizovať benefit aj pre vás.

Je to PÓZA! – Ubezpečujeme vás, že to nerobíme z pózerstva. Chceme pomôcť núdznym. Tým, že prídete na koncert, podporíte ich aj vy a nebudete pózeri, ale vagabundi, ktorí pomáhajú!

Peniaze sa zneužijú, vy sa na tom nabalíte! – To v žiadnom prípade. Všetko bude vyčíslené a uverejnené na našich stránkach. Chalani z klubu RANDAL dali zadara – priestor, zvuk a ochranku!!! Všetky skupiny hrajú bez nároku na honorár!!!

Nie som vagabund, neprídem! – Ubezpečujeme ťa, že vagabund/vagabundica si a mal by si prísť. Okrem toho, že pomôžeš, bude tam dobrý program a dobré kapely. Chlapi stretnú fajnové ženské a ženské stretnú dobrých chlapov.

Takú hudbu nepočúvam! – Na to sa vykašli! Zober štuple do uší a príď podporiť!

Chcel by som pomôcť ešte viac! – To by bolo fakt super. Najjednoduchšie je propagovať túto akciu cez internet. Stojí to len trochu času a dobrej vôle. Ale môžeš pomôcť aj inými vecami. Môžeš prispieť svojou prácou, známosťami, či nadšením. Ozvi sa do ubytovne RESOTY a ponúkni, čo vieš. Ak poznáš lacnú okenársku firmu, ozvi sa!

Pridaná hodnota. – Aby bola pohoda, napečieme pagáče. Ak máte chuť, doneste aj vy nejaký koláč, čipsy, pagáč a podeľte sa s ostatnými!
Bude to super!!! Pišta Vandal

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/189097201215794/

Autor: admin

Zdieľaj