Slayer už o týždeň v Bratislave, na mieste bude vyššie vstupné

Očakávaný koncert thrash metalovej legendy Slayer sa uskutoční v pondelok 11. júna v bratislavskej Aegon Arene (NTC). V predpredaji sa vstupenky predávajú za 29 eur, priamo na koncerte zaplatí návštevník za lístok 35 eur.

Brány Aegon Areny (NTC) sa v deň koncertu otvárajú o 18:30. Ako prvá vystúpi o 19:00 francúzska Gojira, hlavná hviezda večera Slayer začne svoj kocnert 20:15. Ako už organizátori avizovali, skupina Slayer prinesie na svoj bratislavský koncert plnohodnotnú šou, s ktorou toto leto vystúpia aj na najväčších európskych festivaloch. Len krátko pred bratislavským koncertom sa štvorica ukáže aj na rakúskom Nova Rocku. Slayer svoju kariéru naštartovali začiatkom osemdesiatych rokov. Najneskôr v roku 1986 boli aj vďaka svojmu legendárnemu albumu Reign In Blood považovaní za jednu z najdôležitejších metalových kapiel všetkých čias. A sú ňou do dnešných dní. Ako súčasť takzvanej Veľkej thrashmetalovej štvorky (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) zažili zrejme najväčšiu slávu na prelome osemdesiatych a deväťdesiatych rokov. Okrem Reign In Blood práve nasledujúce dva albumy South Of Heaven a Seasons In The Abyss patria k zlatému fondu kapely a zaslúženej a najčastejšie využívanej kostre všetkých koncertných playlistov. Pomyselné výlety k prvým dvom doskách Show No Mercy a Hell Awaits spolu s výberom toho najlepšieho z prelomu deväťdesiatych a nultých rokov (najmä album God Hates Us All) sú vždy očakávanou čerešničkou na torte. Kapela samozrejme nikdy nezabúda ani na svoje najaktuálnejšie počiny.

Francúzska Gojira funguje na scéne od roku 1996. Pôvodne účinkovala pod názvom Godzilla, v roku 2001 si však partia z mestečka Bayonne zmenila názov na ten súčasný. Zaujímavosťou je, že za 16 rokov na scéne  nezmenila zloženie. Stabilnú zostavu tvoria bratia Joe a Mario Duplantierovci, Christian Andreu a Jean Michel Labadie. Úpešnú kariéru korunovali koncertami s inými veľkými menami ako Cannibal Corpse, Machine Head, Lamb of God, Trivium, Behemoth či Children of Bodom.

Vstupenky v predpredaji získate v sieťach Eventim a Ticketstore, online na www.eventim.sk a www.interstore.sk zhodne za 29 eur. Priamo na mieste budú stáť 35 eur.

Súťaž o vstupenku na tento koncert v podcaste: MetalExpress Show

Autor: admin

Zdieľaj