MetalExpress Fest vol. 1

MetalExpress.sk v spolupráci s vydavateľstvom Gothoom Productions pre vás zorganizovali koncert na podporu slovenskej metalovej scény!

DEMENTOR – Brutal Death Metal (Ružomberok)

www.facebook.com/pages/Dementor/111592402248888

INTERFACE – Melodic Death Metal (Bratislava)

www.facebook.com/EnterOurInterface

DOOMAS – Melodic Dark Doom Metal (Nová Baňa)

www.facebook.com/DoomasOfficial

EYE BEYOND SIGHT – Thrash/Groove (Bratislava)

www.facebook.com/EyeBeyondSight

PEORTH – Melodic Death Metal (Vráble)

www.facebook.com/pages/PEORTH/246245959423

10. 3. 2012, 19:00, Bratislava – Randal Club

V sobotu 10. marca Vás poteší tou správnou dávkou tvrdej hudby hneď päť slovenských kapiel, a to konkrétne melodickí death metalisti z vráblov PEORTH, ktorých album „Escape The Prison“ (2009) patrí medzi vrchol toho, čo môžete nájsť na tejto scéne a pre kapelu bude taktiež tento koncert premiérou v Randal Klube, takže sa určite máte na čo tešiť.

Masívny mosh otrasie klubom, keď na pódium vystúpia draví EYE BEYOND SIGHT z juhu Slovenska, mixujúci groovey metal s hardcoreom, ako aj thrash metalom. Na ešte čerstvom počine nazvanom „The Sun And The Flood“ (ktorý onedlho znova vyjde, ale tento krát už pod značkou Massacre Records!) predviedli, že je treba s nimi počítať, a pokiaľ máte radi agresívne skladby, ktoré z Vás stiahnu kožu, je vidieť túto bandu povinnosť!

Z Novej Bane prinesie pochmúrny a melancholickými melódiami vyšperkovaný metal kapela DOOMAS, ktorá práve pripravuje nový album vo svojom domovskom štúdiu Gothoom Studio, pričom názov CD bude LaMuerte a ako kapela sama hovorí, tento počin bude diametrálne odlišný od jej doterajšej tvorby a pri nahrávaní sa kapela obklopili mnohými hosťami a využila spevácky zbor, ako aj netradičné hudobné nástroje. Kto bude teda chcieť počuť ochutnávku, má možnosť práve 10. marca.

Ďaľšou atrakciou večera budú bratislavský INTERFACE na čele s pôvabnou speváčkou, ktorá chvíľu pôsobí nevinne, avšak nenechajte sa zmiasť. Kapela hrá moderný melodický death metal s mierne progresívnymi prvkami a so svojimi troma nedávno nahranými skladbami baží po koncertovaní, takže sa môžete tešiť na poriadnu dávku agresie, avšak nebudú chýbať ani chytľavejšie kúsky.

Kto však túži po bezbožnom brutal death metale, môže krochkať blahom, pretože peklo rozpútajú 10. marca aj Ružomberský DEMENTOR, ktorý prezentujú špičku slovenského death metalu a za mnohé roky pôsobenia prišli s naozaj nadštandardnými skladbami, pričom naposledy otriasli svetom hudby v roku 2011, keď vydali zatiaľ svoj posledný album „Damned“. Ak teda máte chuť zažiť výnimočný zážitok, nie je nad čím rozmýšľať, dostavte sa 10. marca do Randal Clubu na tento náklad kvalitných slovenských kapiel, vyznávajúcich tvrdý kov!

Mimo iné, na koncerte budete mať možnosť vyhrať vstupenku na letný festival GOTHOOM & ECT FEST, ktorý sa uskutoční od 16. do 18. Augusta a dominujú na ňom mená ako BEHEMOTH, SKYFORGER či DRACONIAN plus elita slovenskej metalovej scény. A aby toho nebolo málo, okrem toho si budete môcť zasúťažiť ešte aj v tombole o CD či merchandise kapiel.

Event: www.facebook.com/events/107353799393005/

Súťaž o voľné vstupenky!
www.facebook.com/photo.php?fbid=352822971405366&set=a.214119265275738.57111.115061251848207&type=1&theater

www.facebook.com/MetalExpress
www.facebook.com/SlovakMetalBands
www.facebook.com/Gothoom
www.facebook.com/GothoomEvents
www.facebook.com/MariusSachtikusPhotography

Autor: admin

Zdieľaj